Με αφορμή τη νέα της παράσταση για παιδιά, η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου καλεσμλενη στην εκπομπή «Νωρίς-νωρίς».
Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραδέχτηκε ότι η ενασχόλησή της με τα παιδιά είναι αυτή που τη γεμίζει ενέργεια, ενώ όπως είπε, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να μεγαλώνει κανείς παιδιά και να το κάνει σωστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αυτό που κάνω είναι που με γεμίζει ενέργεια. Το ότι ασχολούμαι με τα παιδιά. Είναι σημαντικό να ασχολούμαστε με τα παιδιά γενικά, αλλά δεν το έχουμε καταλάβει νομίζω… Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί και να το μεγαλώνεις σωστά, γιατί πολλές φορές δε ξέρεις ποιό είναι το σωστό. Ρωτούσα τα παιδιά μου τί πρέπει να κάνω για να είμαι καλή μαμά… Είναι ωραία ερώτηση…» είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ