Εξοπλισμός μπάνιου με αγάπη προς το περιβάλλον!

Κορυφαίες λύσεις για το μπάνιο προσφέρει η Ideal Standard, οι οποίες είναι απόλυτα φιλικές με το περιββάλλον. Η γνωστή εταιρεία αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή καινοτόμων λύσεων για το μπάνιο.

Πάγια δέσμευση της εταιρίας αποτελεί η δημιουργία πρωτοποριακών συστημάτων στα προϊόντα της, με επίκεντρο την προστασία του απειλούμενου φυσικού πλούτου, χωρίς συμβιβασμούς στις σύγχρονες απαιτήσεις του design. Παράλληλα, η εταιρία φροντίζει την διασφάλιση των φυσικών και ενεργειακών πόρων και σε όλες τις κατασκευαστικές της μονάδες, συμβάλλοντας θετικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.
Η Ideal Standard International δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό βιώσιμων και οικολογικών προτάσεων που μπορούν να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα στην εξοικονόμηση χρημάτων για τους καταναλωτές.

Στις ήδη αποτελεσματικές θερμοστατικές μπαταρίες της Ideal Standard, προστίθενται τώρα και οι νέες θερμοστατικές μπαταρίες ακριβείας “Ceratherm 100-200”, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία με τον ποιοτικό σχεδιασμό για αυξημένη ασφάλεια και πιο φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των υδάτινων πόρων. Χάρις στη λειτουργία “ECO stop”, επιτρέπεται εξοικονόμηση στην κατανάλωση του νερού μέχρι και 50%, και αντίστοιχα εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 500 € ανά έτος1.

Ακόμα μία πρωτοποριακή σχεδίαση από την Ideal Standard είναι και η μπανιέρα “Soft Bath”, σχεδιασμένη από τον βραβευμένο designer Marc Sadler. Η Soft Bath είναι η μπανιέρα του μέλλοντος με πατενταρισμένα, καινοτόμα υλικά και ιδιαίτερα προχωρημένο σχεδιασμό. Το πρωτοποριακό υλικό της (εσωτερικό από πολυαιθυλένιο, με επίστρωση πολυεστέρα), εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία νερού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κατά συνέπεια συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Σύμφωνα με δοκιμές το νερό παραμένει ζεστό για σχεδόν διπλάσιο χρόνο απ’ ότι σε μια μεσαίου μεγέθους μαντεμένια μπανιέρα!

Read More

And More