Η Άννα Βίσση έφυγε για Γερμανία!

Η Άννα Βίσση έχει βρεθεί πολλές φορές στη Γερμανία για μεφανίσεις της αλλά σίγουρα ποτέ δεν ένιωθε την χώρα αυτή τόσο “αφιλόξενη” όσο τώρα. Με όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις οι Έλληνες έχουν μία αντιπάθεια προς την Μέρκελ και τον λαό της, όπως άλλωστε φαίνεται να έχουν κι εκείνοι για μας.

Ωστόσο, υπάρουν πολλοί ομογενείς που ζουν και εργάζονται εκεί. Αυτό είναι που δίνει κουράγιο στην τραγουδίστρια για την απόψινή της εμφάνιση.

“13 χρόνια μετά ήρθα ξανά Γερμανία να τραγουδήσω … Δεν είχα όρεξη ύστερα από όλα αυτά! Αλλά οι Έλληνες μας εδώ είναι τόσο ατόφιοι και ζεστοί”, έγραψε η τραγουδίστρια στο twitter της.

Με αυτή την συναυλία η Άννα κάνει ένα μικρό διάλλειμα από το φορτωμένο ης πρόγραμμα. Η τραγουδίστραι δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς αυτή την περίοδο, όχι μόνο για της ανάγκης του “Όσο έχω φωνή” αλλά και γιατί βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών.

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει και τις πρόβες για το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο “REX“! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fannatics.gr το πρώτο single της Άννας θα το ακούσουμε στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα στο “REX” έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου! Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά!

Read More

And More