Οι πρωταγωνιστές από το “Νησί” στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στην πρόσκληση των μελών του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ανταποκρίθηκαν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Mega “Το Νησί” που έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό.

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί, Ευγενία Δημητροπούλου, Κώστας Φραντζεσκάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Χρήστος Σαπουντζάκης, Στέλιος Βέργος και ο υπεύθυνος παραγωγής, Δημήτρης Ξενάκης επισκέφθηκαντη θεραπευτική κοινότητα στην Κρήτη.
Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μοιράστηκαν τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 18 Ιανουαρίου. Αναφέρθηκαν επίσης στις προσωπικές τους πορείες ως ηθοποιοί και επισήμαναν ότι η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη σειρά επηρέασε τις θέσεις τους και τις αντιλήψεις τους για θέματα ρατσισμού και κοινωνικού αποκλεισμού.
Ακόμη η Victoria Hislop, η οποία για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντηση, δώρισε ένα από τα βιβλία της -το οποίο είχε υπογράψει-στα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164