Πρόγνωση Καιρού!Ένα ζεστό (αλλά όχι καυτό) καλοκαιρινό Σάββατο!

Mε τις αφόρητα ζεστές μέρες πίσω μας ο Αύγουστος μοιάζει να μας καλοπιάνει και να δίνει το καλύτερο άλλοθι για παραλία! Ο καιρός θα είναι για σήμερα Σάββατο γενικά αίθριος, με ασθενής νεφώσεις τοπικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει ανεπαίσθητα στα δυτικά.

Πιο συγκεκριμένα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. και η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου

Στη Δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμη, αγγίζοντας τους 36 βαθμούς. Γενικά αίθριος καιρός και σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησος με ανέμους βόρειους 4 με 5 μποφόρ αι τη θερμοκρασία από 22 εως 34 βαθμούς.

Στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη το αεράκι θα ρίξει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία με ανέμους από 5 εως 7 μποφόρ και τη θεμοκρασία μόλις που να αγγίζει τους 30 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους βόρειους, βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ και θεμοκρασία από 25 εως 34 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα έιναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 33 βαθμούς κελσίου.

Read More

And More