Είναι γνωστό ότι ο Μάνος Μαγιάτης είναι πειραχτήρι… Έτσι όταν έστειλε στην κουμπάρα του Δέσποινα Καμπούρη πρόσκληση για την παράσταση Scooby -Doo “To μυστήριο της Πυραμίδας” που ξεκινάει την Κυριακή στο Παλλάς, τη συνόδεψε και με μια …ιδιαίτερη κάρτα.
Εκτός από την πρόσκληση, ο Μάνος έστειλε στη βαφτιστήρα του, την κόρη της Δέσποινας, μολύβια,γόμες με τον Scooby -Doo και ένα κουβά ποπ-κορν. Θέλοντας να την πειράξει και να την… προλάβει, έγραψε στην κάρτα: Μπάζο, ο κουβάς είναι για την βαφτιστήρα μου, άστον κάτω”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Δέσποινα χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, δημοσίευσε στο instagram τη κάρτα σχολιάζοντας : Νονός να σου πετύχει… Ο μισός άδειασε ήδη… Σ’ αγαπώ! #scoobydoo_pallas#popcorn #mybestfriend #my_koubaros #πόσο_καλά_με_ξέρεις@manosmagiatis
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
