Μαριάντα Πιερίδη: Η τούρτα έκπληξη από τον σύντροφό της και οι όμορφες στιγμές με τον γιο της στα γενέθλιά της!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στη Μύκονο όπου ζει ένα καλοκαίρι γεμάτο live εμφανίσεις σε γνωστό club του νησιού και… έρωτα, αφού στο νησί των Ανέμων, εργάζεται ο νέος της σύντροφος Δημήτρης Κατριβέσης.

Ο τελευταίος ήταν που της ευχήθηκε πρώτος φέτος για τα γενέθλιά της. Σεφ καθώς είναι, η ευχή του δεν θα μπορούσε να μην είναι και γευστική. Γι’ αυτό λοιπόν ο Δημήτρης Κατριβέσης της ετοίμασε μια γλυκιά έκπληξη, την οποία η Μαριάντα Πιερίδη φωτογράφισε και μοιράστηκε μέσω Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

First happy birthday of the day!!!!! #sohappy #lingling #mykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις

Το μεγαλύτερο όμως δώρο για τα φετινά της γενέθλια ήταν το πρωινό της ξύπνημα παρέα με τον νούμερο ένα άντρα της ζωής της, τον γιο της Νικόλα. Ο μικρός Νικόλας βρίσκεται κοντά στην μαμά του και της χαρίζει τις πιο πολύτιμες και ανέμελες στιγμές. Μία από αυτές φωτογράφισε η Μαριάντα Πιερίδη το πρωινό των γενεθλίων της.

Και σίγουρα όταν δημοσίευσε την φωτογραφία της με τον Νικόλα στο Instagram έκανε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους να… “λιώσουν”!

Πλένουμε τα δοντάκια μας… κ ετοιμαζόμαστεεεεεε…….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις


Λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία με τον Νικόλα της, ευχαριστώντας με αυτή τη γλυκιά φωτογραφία τους, όλους εκείνους που της ευχήθηκαν “χρόνια πολλά”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164