Gisele: Γιατί νοστάλγησε την πατρίδα της;

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Λίγες ημέρες αφού επέστρεψε από το Sao Paolo της Βραζιλίας όπου ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους και η πατρίδα της άρχισε ήδη να της λείπει. Ο λόγος για την εκρηκτική βραζιλιάνα Gisele Bundchen, που μετά το σύντομο ταξίδι της επέστρεψε στη βάση της οικογένειας της, τη Βοστώνη. Εκεί ο σύζυγός της Tom Brady αγωνίζεται στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Η μεγαλύτερη από τις πολλές διαφορές μεταξύ της πολιτείας των Η.Π.Α. και της χώρας της, είναι η θερμοκρασία και το διάσημο μοντέλο νοστάλγησε αμέσως την θερμή πατρίδα της από τον παγωμένο βορρά της Αμερικής!


Δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία όπου προσπαθεί να ζεσταθεί… αγκαλιά με την κουβέρτα η Gisele σχολίασε: “Μπρρρρρ! Μου λείπει η Βραζιλία! Κάνει τόσο πολύ κρύο! – 13 βαθμοί Κελσίου”.

Σίγουρα αυτές οι θερμοκρασίες δυσκολεύουν μια Βραζιλιάνα, ακόμα κι αν είναι τόσο “καυτή” όσο η Gisele!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164