Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συνεχίζει τις βόλτες στο στολισμένο Λονδίνο! [pics]

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και απολαμβάνει τις βόλτες της στο στολισμένο Λονδίνο. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται αυτές τις μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα και δεν σταματά τις βόλτες στους εμπορικούς δρόμους και τα αγαπημένα της στέκια. Και φυσικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένες εικόνες από το ταξίδι της.

Μαζί με τις φίλες της, η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο Tower Bridge, ενώ έκανε και μια βόλτα από το Hide Park που γιορτάζει φέτος την 10η επέτειο του Winter Wonderland και κάνει μικρούς και μεγάλους να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων…

Όσο για τα επαγγελματικά της, η Κωνσταντίνα έχει ετοιμάσει δυο ξεχωριστές εκπομπές για το Σαββατοκύριακο! Παραμονή Χριστουγέννων και στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχονται την Νάντια Μπουλέ μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης «Μόλις χώρισα», Μαρία Γεωργιάδου, Σόφη Ζαννίνου, Ορφέα Παπαδόπουλο, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρη Λιακόπουλο και Γιάννη Μανιατόπουλο.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη μας ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και μοιράζεται μαζί μας άγνωστες πτυχές της ζωής της. Και ο Χρήστος Μενιδιάτης ανεβάζει την διάθεση με τα τραγούδια του.

Ενώ, ανήμερα Χριστουγέννων και στον καναπέ της εκπομπής κάθονται οι: Χριστίνα Παππά, Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Τραϊάνα Ανανία. Ο Άνθιμος Ανανιάδης μας ανοίγει την πόρτα του πατρικού του σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας και μας μιλά για την σχέση του με την μητέρα του, τη ζωή του στην Αμερική αλλά και για το αν σκέφτεται να δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Και ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την παρέα του «Caramela» απογειώνουν το κέφι.

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι:

Read More

And More