H Miranda Kerr μας δείχνει πώς έκανε βήμα- βήμα μόνη της το νυφικό μακιγιάζ της!

Πριν αρκετό καιρό η Miranda Kerr ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς (κροίσο εκλεκτό της καρδιάς της). Το νυφικό της ήταν φυσικά σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη και έφερε την υπογραφή Dior Haute Couture και το μακιγιάζ της ήταν εξίσου παραμυθενο-πριγκιπικό.

Το καλύτερο part; Το έκανε μόνη της. Το… ακόμη καλύτερο; Η Vogue εξασφάλισε ένα βίντεο για εμάς το οποίο φυσικά και είχε πνευματικά δικαιώματα. ΑΛΛΑ παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικά τα βήματα που ακολούθησε και τα προϊόντα που φόρεσε στο πρόσωπό της ώστε να μην χρειαστεί να πατάς pause-play-pause!

“Ήθελα να είναι πολύ απλό και διαχρονικό”, εξηγεί στην αρχή του βίντεο που την βλέπουμε με τα μαλλιά πιασμένα σε ένα sleek σινιόν, ένα τέλειο σατέν ρομπάκι και έναν ακόμη πιο τέλειο, κατάλευκο φωτισμό!

Αρχικά, λοιπόν, απλώνει στην καθαρή επιδερμίδα της το spray προσώπου Balancing Rose Mist από την σειρά Kora Organics που φέρει την υπογραφή της. Έπειτα, περνάει το πρόσωπό της με την Nuface Fasial Toning συσκευή (την βρίσκεις εδώ) που διεγείρει την μικροκυκλοφορία, χαρίζει στην επιδερμίδα αυτό το ροδαλό αποτέλεσμα και το φωτεινό δέρμα. Έπειτα, περνάει στο πρόσωπό της το Suggu lightwear foundation που όπως εξηγεί είναι από την Κορέα, έναν πολύ αγαπημένο της beauty προορισμό. Για extra κάλυψη γύω από τα μάτια χρησιμοποιεί το Un cover-up concealer της RMS και συνεχίζει λέγοντας: “έχω εμμονή με το ρουζ!” και απλώνει το La Prairie Radiance Cellular Cream Blush στην απόχρωση Rose Glow ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στο κόκαλο των φρυδιών, ένα tip που τονίζει τα μάτια.

Αφού χρησιμοποιήσει ψαλίδι για βλεφαρίδες απλώνει τη μάσκαρα Hypnose Doll Lashes της Lancome. Για τα χείλη της, έκανε layering. To πρώτο κραγιόν που χρησιμοποίησε είναι το Laura Mercier Sheer Lip Color στην απόχρωση Baby Lips (θα το βρεις στο attica) και στο κέντρο των χειλιών το Dior Lip Glow. Έπειτα, χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις Charlotte Tilbury κραγιόν και πιο συγκεκριμένα πρώτα έβαλε το Walk of Shame και έπειτα το Amazing Grace.

Κλείνοντας το βίντεο είπε: “ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! ελπίζω να μην κλάψω!”. Εμείς, πάντως, συμφωνήσαμε Miranda πως αν είχαμε την τύχη σου, μπορεί και να κλαίγαμε!

Read More

And More