Η μεγάλη του αγάπη για την Μαρίκα και ο θαυμασμός του για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Σάκη Κυπραίου μιλά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και εξιστορεί πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης της τηλεφώνησε για να της πει τα θλιβερά νέα.
Την καρδιά της άνοιξε η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Σάκη Κυπραίου, η οποία ανέφερε πως επειδή έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπαιζε και αυτόν τον ρόλο στη ζωή της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Τον αισθανόμουν πάρα πολύ κοντά. Και γι’ αυτό αισθάνομαι σα να έχασα κάτι πολύ μεγάλο” λέει η ίδια στην κάμερα του Alpha, συνεχίζοντας: “Συγγνώμη αλλά είμαι φορτισμένη και δε μπορώ να σας πω τα συναισθήματά μου. Είναι σαν να έχει ξεκολλήσει η ψυχή μου”. Μάθε περισσότερα στο newsit,gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ