Κατερίνα Λάσπα: Είναι αυτοκόλλητη με την κόρη της, Σάρρα!

Από τις αγαπημένες συνήθειες της Κατερίνας Λάσπα και της κόρης της είναι οι βόλτες! Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες και απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασίας. Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη Σάρρα.

Τι ώρες που ο μπαμπάς Νεκτάριος Νικολόπουλος λείπει για δουλειές, οι δυο τους φροντίζουν να διασκεδάζουν. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε πρόσφατα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη μαμάς και κόρης αφού το επισκέπτονται συχνά και συνδυάζουν την εξόρμησή τους εκεί με παιχνίδι και ψώνια.

Η Κατερίνα ντυμένη casual δεβ άφησε στιγμή από τα μάτια της την μικρή και φυσικά δεν της χάλασε κανένα χατίρι. Η Σάρρα είναι η προετεραιότητά της και ασφαλώς έχει αλλάξει ριζικά τόσο τη δική της ζωή όσο και του συζύγου της από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο.

“Όλο το σπίτι μυρίζει και είναι Σάρρα! Ανακαλύπτουμε καθημερινά την ίδια και κρυφές πτυχές του εαυτού μας! Ειδικά ο μπαμπάς της εκπλήσσεται καθημερινά. Η Σαρρούλα μάς έδεσε με τον Νεκτάριο ακόμη περισσότερο. Με το ραβδάκι της κάνει τα μαγικά της σαν μικρή νεραϊδούλα”, είχε δηλώσει η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Το ίδιο όμορφο περνάμε όμως και στο σπίτι τους! Παίζουν κουκλοθέατρο, κρυφτό, σκηνές ινδιάνικες με τα παπλώματα, βλέπουν ταινίες…

Read More

And More