Κόβεται το “Μες την καλή χαρά”;

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλοι οι συντελεστές του “Μες την καλή χαρά”! Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα, δεν είναι πια… μες την καλή χαρά! Βλέπετε, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους υπευθύνους του Alpha να σκέφτονται πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να μην υπάρχει πια στο πρόγραμμά τους, η συγκεκριμένη εκπομπή!

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό! Τι κι αν έχουμε να κάνουμε με ένα επιτυχημένο φορμά που κάνει νούμερα και στους πίκανες τηλεθέασης της AGB κόβει πρώτο το νήμα; Στις περιόδους κρίσης που διανύουμε, μάλλον ούτε κι αυτό φτάνει για να κριθεί το μέλλον μίας εκπομπής.

Ετσι, απ ΄ότι μαθαίνω, στο πλαίσιο του οικονομικού… συμμαζέματος που θα επιχειρηθεί στο κανάλι της Κάντζας (κρίση γαρ…), το “Μες την καλή χαρά“, είναι μία απο τις εκπομπές του καναλιού – όπως και το “Πάνω στην ώρα” – που είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστούν από τον τηλεοπτικό μας χάρτη.

Αυτός, όπως καταλαβαίνετε είναι κι ένας από τους λόγους που και οι συντελεστές της εκπομπής δεν έχουν κληθεί ακόμα για να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, πλην της Ναταλίας Γερμανού, η οποία όπως και να ΄χει θα παραμείνει στο δυναμικό τους.

Μην ξεχνάτε πως εκτός από το “Μες την καλή χαρά” υπάρχει για εκείνη και το “Chart Show” το οποίο έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για του χρόνου.

Οι οριστικές αποφάσεις πάντως, για το μέλλον της συγκεκριμένης εκπομπής λέγεται πως θα παρθούν στις αρχές του Σεπτέμβρη, πράγμα που σημαίνει πως αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και το “Μες την καλή χαρά” την γλιτώσει από της κρίσης τα… δόντια, θα βγει στον αέρα περί τα τέλη του επόμενου μήνα.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα δούμε ή μάλλον τι… δεν θα δούμε του χρόνου στον Alpha !

Read More

And More