Οι δημοσιογράφοι των… ντιμπέιτ !

Τι κι αν βρισκόμαστε σχεδόν μία ανάσα πριν τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου ; Ακόμα όλα… παίζουν σε σχέση με τα ντιμπέιτ ! Με άλλα λόγια; Ακόμα δεν είναι σίγουρο για το αν πριν από αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής του Μαίου, θα έχει υπάρξει τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών και στα πλατό !

Βλέπετε, το τοπίο είναι ακόμα θολό και σε σχέση με την διενέργεια των ντιμπέιτ, αλλά και σε σχέση με την συμμετοχή των κομμάτων, αν και εφόσον φυσικά υπάρξουν ντιμπέιτ και αυτή την φορά στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρά το γεγονός ,όμως, ότι ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και συγκεκριμενοποιημένο μιας και τα κόμματα δεν έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις τους, τα κανάλια από την άλλη μεριά βρίσκονται ,ήδη, σε θέση μάχης, μιας και έχουν φροντίσει να προετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο.

Ετσι, οι πληροφορίες θέλουν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το Mega να εκπροσωπεί η Ολγα Τρέμη, τον ΑΝΤ1 η Μαρία Χούκλη, τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ και το Star ο Παναγιώτης Στάθης.

Read More

And More