Χαρακτηριστικά “κλικ” από την πρώτη σύσκεψη της Ελένης!

Καλοκαιράκι ήταν και πέρασε και έτσι όλοι σιγά-σιγά επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τους πόστο και αρχίζουν την προετοιμασία των εκπομπών τους, μιας και ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει!

Εξαίρεση στο τηλεοπτικό κανόνα δεν είναι ούτε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αφού πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι… λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι της, επέστρεψε κι αυτή στο κλεινόν άστυ και μαζί με την ομάδα της έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς να προετοιμάζει την “Ελένη” αυτού του χειμώνα.

Σήμερα ,λοιπόν, έγινε η πρώτη μεγάλη σύσκεψη της ομάδας της και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να μοιραστεί κάποια χαρακτηριστικά “κλικ” με τους φίλους της στο Internet, ανεβάζοντας δύο φωτό στο Istagram. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει και η ίδια μαζί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελένη Γελαλή, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την υπεύθυνη καλεσμένων Βένια Καραγιάννη, αλλά και τον ρεπόρτερ της εκπομπής Στάθη. Στη δεύτερη μας χαμογελούν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγκαλιά με τον Στάθη.

Οσο για το πότε ακριβώς προγραμματίζεται η πρεμιέρα; Για την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164