Ελένη Μενεγάκη: Μετά τις… Σευχέλλες, που θα κάνει φέτος Πάσχα;

Πέρσι πήγε για… τρέλες στις Σευχέλλες και έγινε μεγάλο… μπατακλάν! Το θυμάσαι λατρεμένη; Φέτος; Φέτος είναι αλλιώς!
Κάθε φορά που το Πάσχα πλησιάζει είναι… είδηση το που θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Ίσως γιατί πάντα ή σχεδόν πάντα τέτοια εποχή προτιμούσε να βρεθεί σε εξωτικές παραλίες, χρυσαφένιες αμμουδιές και σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Ξενοδοχεία που έμοιαζαν σαν να έχουν βγει μέσα από παραμύθι…

Ενα παραμυθένιο ,λοιπόν, Πάσχα πέρασε πέρσι η ξανθιά παρουσιάστρια στις Σευχέλλες με τον εγχώριο Τύπο να κάνει… πάρτι με το εξωτικό Πάσχα της Ελένης.

Όπως σου είπα και στην αρχή σε αντίθεση με πέρσι, το φετινό Πάσχα θα είναι για ΄κείνη άκρως παραδοσιακό. Θα είναι αυτό που λέμε… Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα.

Η σούπερ-σταρ Ελένη, λοιπόν, θα μείνει εντός… Η σούπερ-σταρ Ελένη θα περάσει τις Άγιες μέρες που έρχονται στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα, μαζί φυσικά με όλη της την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους. Αλλωστε, είναι κάτι που το αποκάλυψε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της.

Αυτός είναι δε και ο λόγος που ανησυχεί ιδιαιτέρως για το αν το φετινό Πάσχα θα είναι ηλιόλουστο. Αποτέλεσμα; Σήμερα άρχισε να διαβάζει τα ημερομήνια, ενώ μας αποκάλυψε και το πότε θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό της πόστο!

“Κάθε περιοχή έχει τον δικό της καιρό. Είδατε εμείς εδώ προχθές ήμασταν μία χαρά και στη Βόρεια Ελλάδα… χιόνιζε! Λοιπόν, διάβασα τα ημερομήνια και λένε πως από την Τρίτη του Πάσχα και μετά, θα έχει εξαιρετικό καιρό. Την Τρίτη του Πάσχα που θα βγούμε κι εμείς πάλι στον αέρα, κανονικά. Από την Τρίτη θα έχει ηλιοφάνεια. Μεγάλη Παρασκευή και Κυριακή του Πάσχα θα έχει συννεφιά και σε κάποιες περιοχές μπόρες και… αντάρες. Η βελτίωση του καιρού γενικότερα θα ξεκινήσει από την Δευτέρα του Πάσχα και μετά. Ομως, άμα έχεις επιστρέψει στη δουλειά, τι σε νοιάζει αν έχει καλό καιρό”; είπε η Ελένη, η οποία αναμφισβήτητα έβαλε τα γυαλιά στον… αδελφό Αρναούτογλου!


Read More

And More