Κική: “Χωρίζω ή μένω όπως είμαι, χωρίς φυσικά να ξανακάνω τίποτα στο μέλλον; Βοηθήστε με!”

Γεια σας!
Είπα κι εγώ να σας γράψω τη δική μου ιστορία μιας και χρειάζομαι πολύ αντικειμενικές συμβουλές.

Πριν 5 χρόνια είχα γνωρίσει ένα παιδί -στο εξοχικό μου, το οποίο μένει μόνιμα κι αυτό στην ίδια πόλη με μένα.

Όταν τον γνώρισα τα είχε με μια άλλη κι εγώ ήμουν με κάποιον άλλον. Ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα και στους δυο μας. Όμως, επειδή προφανώς δεν ήθελε να χάσει τη σιγουριά του και τη σχέση του δεν θέλησε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας, ακόμη κι αν εγώ ήθελα και του το είχα πει.

Κάθε φορά που συναντιόμασταν (πάντα στο εξοχικό), πάντα κάτι θα γινόταν. Μέχρι που κι εγώ αποφάσισα να προχωρήσω. Έτσι λοιπόν χώρισα με τη σχέση που είχα και αποφάσισα να σταματήσω να τον σκέφτομαι.

Ήθελα να κάνω μια σοβαρή σχέση που να με κάνει να περνάω όμορφα και να δίνω και να μου δίνουν πράγματα! Έτσι, ήρθε στη ζωή μου κάτι καινούριο, σωστό, σοβαρό και το κυριότερο ενδιαφέρεται για μένα κι εγώ για εκείνον.

Είμαστε μαζί 3,5 χρόνια και περνάμε πολύ ωραία!

Δεν είχε ξαναγίνει τίποτα με εκείνο το παιδί από το εξοχικό μου. Ακόμη κι αν μιλούσαμε… δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα.

Το Καλοκαίρι όμως που μας πέρασε, τον είδα ξανά στο εξοχικό μου κι ενώ μιλούσαμε και λέγαμε τα νέα μας και μου είπε ότι κι εκείνος έχει κάνει μια καινούρια σοβαρή σχέση μου είπε ότι ομόρφυνα, ότι του έλειψα και ξαφνικά με φίλησε!

Ακολούθησαν κι άλλες τέτοιου τύπου “βόλτες” και μάλιστα προχώρησαν όσο δεν πάει!

Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Χωρίζω ή μένω όπως είμαι ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Μάλλον έχω μετανιώσει αυτές τις “βόλτες”. Βοηθήστε με!!!!!! Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!

Κική

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. kikh meine me auto to paidi p eisai twra. o allos apo to eksoxiko twra p dn edeikses endiaferon ekane kinhsh…apo anasfaleia profanws gt mallon se eixe psilodedomenh,ton egwismo tou ithele na ikanopoihsei ! k su to exeis metaniwsei opws les…k einai adiko gia kati oute kan efhmero na xalaseis mia sxesh 3,5 xronwn ,ektos k an vevaia dn se ikanopoiei,allo auto. Pisteueis pws autos apo to eksoxiko einai kati san anekplhrwtos erwtas? k poso th krathsei? ton kses san xarakthra k8l? Den kserw ama se voithisa alla auth einai h apopsh m…kalh tuxh 😉

  2. sorry Κική, αλλά η big picture είναι ο Αγγελόπουλος τώρα και όχι τα ξενοπηδήματά σου

  3. sorry f alla gt diavases to post tis kikis afou den se noiazei???? kiki symfono me eleni.eine mono gia arpaxtes o filos sou apo to eksoxiko.an pontareis se kati parapano den nomizo na proisei.opote kane oti thes alla min trefeis k polles elpides gi auton

  4. εγώ πιστεύω ότι δε πρέπει να χωρίσεις με τίποτα! μου φαίνεται πολύ ανώριμος ο τύπος από το εξοχικό….! επίσης f ας μην έμπαινες καν στον κόπο να το διαβάσεις

  5. δεν μας λες ποια ειναι η σχεση σου πλεον με το παιδι απο το εξωχικο, αν τωρα μιλατε η οχι. ο,τι εγινε το καλοκαιρι εγινε, μην το σκεφτεσαι!!! δεν αλλαζει κατι!

  6. tnx σε όλες κορίτσια!! όσο για την/τον f μην ασχολείστε καν, μπορεί και να μην έχει δει ποτέ ταινίες του Αγγελόπουλου!Επίσης έχω ανεβάσει την ιστορία πάνω από βδομάδα…!Οπότε δε φταίω εγώ για το ποια χρονική στιγμή θα ανέβει. Τώρα μου μιλάει όποτε θέλει… μου έστειλε μάλιστα πολύ πρόσφατα λέγοντάς μου ότι του έλειψα κ άλλα τέτοια… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει και ναι πίστευα και μάλλον ακόμη πιστεύω ότι είναι ένας ανεκπλήρωτος έρωτας… Έχω όμως τύψεις γιατί το παιδί που είμαι δε μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να αμφισβητήσω αυτό που νιώθει για μένα. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας!

  7. τι σχεση εχει μωρε f ο αγγελοπουλος σε αυτη την στηλη?αν δεν ηθελες να διαβασεις ας μην εμπαινες εξαρχης.η κοπελα εθεσε εναν προβληματισμο της και επισης εσυ δεν εισαι σε θεση να ξερεις ποτε εστειλε το θεμα της στο site.αμεσως να πεις την …..σου

    οπως και να χει κοριτσι μου την απαντηση στο προβλημα την εδωσες μονη σου με κεφαλαια κιολας γραμματα.δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

  8. καλά τα λέει o/η f.

  9. Κική όταν σε ξαναπάρει ο τύπος απο το εξοχικό, αντί για ‘βόλτα’ πρότεινέ του να δείτε το “Μετέωρο βήμα του πελαργού”. Θα σε εκτιμήσει αλλιώς βρε κορίτσι μου.

  10. f…!eleos as mi to diavazes!!!!!!!!!!!!!!!!!
    iri pe8aino me to meteoro vima tou pelargou!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
    kiki grapston ligo 8a kollisei!!!! kali tyxi!

  11. Ελεος f….Μονη σου μπηκες στη στυλη σεξ και σχεσης! Και μονη σου αποφασισες να διαβασεις το αρθρο! Οποτε το σχολιο σου ειναι εντελως ατοπο!

  12. ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ “ΒΟΛΤΕΣ” ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΞΑΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ …..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ….— ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ —ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ—ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΥΑΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΛΕΟΝ….–

  13. Έχω σχέση εδώ και 8 μήνες με κάποιον 4 χρόνια μεγαλύτερό μου (είναι 29 χρονών) και περνάμε πολύ ωραία!Όμως ρωτώντας τον για το παρελθόν του και για τις προηγούμενες σχέσεις του ανακάλυψα ότι όταν ήτανε φαντάρος απάτησε την τότε σχέση του με άλλη.Σε συζητήσεις που κάναμε μου είπε(ως δικαιολογία) ότι ήτανε φαντάρος και τον παρέσυρε ένας φίλος του, ότι δεν ένιωσε καλά (είχε τύψεις) και διέκοψε.Επίσης μου είπε ότι αυτή η σχέση που είχε δεν ήτανε και τόσο σοβαρή,απλά ήτανε μια κοπέλα που του άρεσε 1 χρόνο μεγαλύτερή του με την οποία περνούσαν καλά,δεν έβλεπε να έχουν πολύ μέλλον.
    Από την άλλη μαζί μου είναι αρκετά καλός και προσπαθεί να μη μου δίνει δικαιώματα.Μάλιστα με αυτόν τον φίλο του δεν πολύ κάνει παρέα.Μου έχει πει ότι έχουμε σοβαρή σχέση και ότι βλέπει μέλλον αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως τώρα!Εγώ από τη μεριά μου έχω ανασφάλειες και φοβάμαι μήπως βρει κάποια άλλη και με απατήσει…Με φοβίζει το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι πιστός και ίσως υποκρίνεται…Από την άλλη μεριά σκέφτομαι ότι ίσως τότε ήτανε μια στιγμή αδυναμίας και αφού μετάνιωσε και κατάλαβε ότι δεν ήτανε και τόσο σπουδαίο δεν θα θελήσει να τι ξανακάνει στο μέλλον (έχει ωριμάσει). Εσείς τι με συμβουλεύετε να του δείξω εμπιστοσύνη και το μέλλον θα δείξει ή να τον αφήσω φοβούμενη μην πληγωθώ στο μέλλον και να προσπαθήσω να βρω κάποιον πιο πιστό;
    Βέβαια και το γεγονός ότι μου έχει πει κάποια πράγματα και ήτανε ειλικρινής το εκτιμώ και νομίζω δείχνει ότι με εκτιμά και αυτός.Σημ.:είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν εκφράζεται εύκολα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More