Έχει 3 γράμματα και μπορεί να σε ανεβάσει στον ουρανό. Τι είναι;

Ναι, μέχρι τώρα ήξερα ότι μια τσάντα μπορεί να απογειώσει ένα look. Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι μια τσάντα μπορεί να απογειώσει και μένα ολόκληρη!!! Να με ανεβάσει στην κυριολεξία 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, να φροντίσει να απολαύσω ένα γευστικότατο γεύμα και να προσγειωθώ μία ώρα αργότερα στην πραγματικότητα!

Οι τσάντες MCM και συγκεκριμένα η νέα κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 τράβηξαν το δικό μου μοχλό εκτόξευσης…

/
To Dinner In The Sky ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και τώρα βρίσκεται και στην πόλη μας. Και είναι αυτό που λέει ακριβώς. Γεύμα στον ουρανό. Στα 50 μέτρα συγκεκριμένα, με θέα όοοολη την Αθήνα. Ένα “ιπτάμενο” τραπέζι πολυτελείας κρεμασμένο από ένα γερανό υπόσχεται να σου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία (με μουσική υπόκρουση φυσικά) και -believe me!- κρατάει το λόγο του! Αν δεν έχεις υψοφοβία, μην το χάσεις!

/
Φυσικά και είχα παρέα το Σουζίνι, τη Σοφία Σούζα δηλαδή, την fashion editor του TLIFE. Mαζί απογειωθήκαμε, μαζί προσγειωθήκαμε… Μαζί είδαμε και τις αγαπημένες επώνυμες τσάντες που υπόσχονται να απογειώσουν το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σου look -και όχι μόνο στα 50 μέτρα!

/
Μια βόλτα στη νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 με τίτλο «Game On! Diamond Land!» καθώς και ένα sneak preview της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015… εκεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Κολεξιόν εμπνευσμένη από την αδηφάγο κουλτούρα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών! Ζωντανή, τολμηρή και δυναμική.

/
Mια κούπα καφέ και μερικά κρουασάν και κέικ αργότερα… ήμασταν έτοιμες να πούμε το μαγικό κωδικό “MCM” και να βρεθούμε στα σύννεφα με ένα ποτήρι κρασί, να μας σερβίρουν το γευστικότατο μενού.

Αφήσαμε τις τσάντες μας στα lockers, προσδεθήκαμε και… 3,2,1…

Ευχαριστούμε Ζωή, Ευχαριστούμε Αλίκη, Ευχαριστούμε Act&React (στην κυριολεξία!)

And More