Ο Κώστας Μαρτάκης πάει Eurovision;

Η κρατική τηλεόραση έχει σπαταλήσει τα τελευταία χρόνια αρκετά λεφτά για την Eurovision. Φέτος, φαίνεται πως τα ταμεία της δεν επιτρέπουν να σηκώσει τέτοιο βάρος και έτσι θα το μεταφέρουν αλλού.

Έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες για να αναλάβουν εκείνες εξ ολοκλήρου την ελληνική αποστολή και τα έξοδά της για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Μονάχα μία εταιρεία όμως φαίνεται πως συμφώνησε και ένας από τους επικρατέστερους καλλιτέχνες της για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision είναι ο Κώστας Καρτάκης.

Ο Κώστας θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα. Άλλωστε έχει προσπαθήσει και παλαιότερα να πάει στο μουσικό διαγωνισμό παίρνοντας μέρος στον ελληνικό ημιτελικό τον Δεκέμβριο του 2007 με το τραγούδι «Always and forever».

Στην Eurovision του 2008 βέβαια στο Βελιγράδι πήγε η Καλομοίρα. Ωστόσο, το καλοκαίρι που ακολούθησε ο Κώστας πραγματοποίησε μία επιτυχημένη περιοδεία στην Ανατολική Ευρώπη για την προώθηση του «Always and forever» που κυκλοφόρησε και στα Ρώσικα!

Ίσως να είναι τώρα η ευκαιρία του να κάνει ότι δεν μπόρεσε να κάνει τότε! Θα δείξει…

Read More

And More