Βίκυ Καγιά: Ποζάρει για πρώτη φορά στον 6ο μήνα και μιλάει για τον ερχομό της κόρης της!

Στην πιο όμορφη φάση της ζωής της είναι η Βίκυ Καγιά. Ζει τον έρωτα με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Τρεις μήνες πριν γεννήσει ποζάρει για το περιοδικό Glitter και μιλάει για τον ερχομό του μωρού της.



Έχω την εντύπωση ότι βιώνεις αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου ήρεμα, χαλαρά.

Χαλαρά; Πού το είδες; (γέλια)

Στις κινήσεις σου, στη διάθεσή σου. Εξακολουθείς να είσαι πολυπράγμων, αλλά σε σύγκριση με άλλες εγκύους είσαι πολύ χαλαρή!
Ναι, πραγματικά, με το πέρασμα του χρόνου και τις δυσκολίες που επέρχονται στη ζωή σου, ηρεμείς και φιλοσοφείς τα πράγματα. Είναι πολλά τα projects που τρέχουν, προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι σε ένα peak, σε μια πολύ ωραία φάση, δημιουργική και όσο βλέπω ότι στο Fashion Workshop όλα παίρνουν μια πορεία σταθερή, αυτό με κάνει ακόμα πιο χαλαρή και ήρεμη.


Περνάς όμως και στα προσωπικά σου μια πολύ όμορφη περίοδο.

Επιτέλους!

Ναι, επιτέλους! Ακούω πολλούς να λένε “η Βίκυ είναι επιτέλους ευτυχισμένη”. Εσύ πώς το βλέπεις;
Τους ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλοι οι άνθρωποι το αξίζουν, όσοι έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν δουλέψει και τα’ χουν και μόνοι τους, γιατί καλώς ή κακώς δεν είχα βοήθεια από γονείς και οικογένεια, χρειάστηκε να τα κάνω όλα μόνη μου, από την αρχή. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί είχα σωστούς managers και πρακτορεία, ξεκίνησα και τη σωστή στιγμή, ξεκίνησα και τη σωστή στιγμή, παρ’ όλα αυτά, όμως, είμαι ένα αυτόνομο και αυτόφωτο παιδί. Λειτούργησα μόνη μου στη ζωή μου και νομίζω, σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αξίζει κάποια στιγμή να βρίσκεις το λιμάνι σου και να ξεκουράζεσαι κάπως. Ναι, πιστεύω πως μου αξίζει. Η ευτυχία είναι μια πού σχετική λέξη. Για μένα είναι κάτι πάρα πολύ απλό και ήσυχο. Δεν έχει πυροτεχνήματα, δεν είναι κραυγαλέα, δεν έχει ακριβά πράγματα.

Τι σημαντικό περιμένεις μέσα στους επόμενους μήνες του 2015;
Περιμένω να γίνω μητέρα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να γεννηθεί η μικρή με το καλό! Μέσα σε αυτό, όμως, προετοιμάζουμε ήδη τη μεγάλη αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών μας του διετούς προγράμματος Fashion Design, Creation &Styling, μια τεράστια επίδειξη, όπου θα παραστούν οι Γάλλοι και Ισπανοί πιστοποιητές μας.

Ένα μωρό, η σχολή, πολλά projects, έχεις σκεφτεί πως θα τα ισορροπήσεις όλα αυτά;

Όχι! Νομίζω ότι τα πράγματα έρχονται στη ζωή μας σε μια μαγική στιγμή. Και τώρα είναι η σωστή στιγμή!.

Διαβάσε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί (το οποίο φιλοξενεί τη συνέντευξη)

Read More

And More