Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με καυτό σορτσάκι στα νότια προάστια!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στα νότια προάστια βρέθηκε σήμερα να απολαμβάνει τον καφέ της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha μπορεί να έχει δώσει μεγάλο βάρος στις επαγγελματικές της δραστηρίοτητες ωστόσο δεν σταματά να χαίρεται την καθημερινότητά της. Φαίνεται πως ο έρωτας που έχει μπει στη ζωή της της έχει δώσει μεγαλύτερη ενέργεια και όρεξη για να κάνει πράγματα.

Από τις δραστηριότητές της δεν λείπει όμως και η προπόνηση. Η Κωνσταντίνα δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνισή της και γι’ αυτό το λόγο γυμνάζεται τακτικά. Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, φοράει τα αθλητικά της και τα καυτά σορτσάκια και κάνει τζόκινγκ.

Αυτή τη φορά όμως τη συναντήσαμε σε μία στιγμή χαλάρωσης. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου” απόλαυσε τον καφέ της μαζί με την κολλητής της. Ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία με τον τετράποδο φίλο της. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στους σκύλους.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164