Έλενα Παπαρίζου: Η έκπληξη που της έκαναν οι παίκτες της στο The Voice [pic]

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες μέρες η Έλενα Παπαρίζου έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους φυσικά ήταν και οι νέοι της φίλοι από το The Voice, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Γιώργος Καπουτζίδης.

Δεν ήταν όμως μόνο οι δύο coaches και ο παρουσιαστής του talent show του ΣΚΑI που τίμησαν τα γενέθλια της Έλενας Παπαρίζου. Τη δική τους έκπληξη της έκαναν και οι παίκτες της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον τρόπο με τον οποίο της ευχήθηκαν στις πρόβες.

Όλα αυτά πριν δούμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των knockouts του The Voice of Greece. Τα συναρπαστικά knock outs ολοκληρώνονται απόψε το βράδυ στις 10.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, για να δώσουν τη σκυτάλη τους στα συγκλονιστικά lives.

Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal; Kαι ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα lives;

Θα καταφέρει η Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια να περάσει στην επόμενη φάση; Ποιο μουσικό «ντέρμπι» θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ο Πάνος Μουζουράκης; Το λαϊκό ή το έντεχνο ρεπερτόριο θα ξεχωρίσει από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου; Πόσο θα δυσκολευτεί ο Σάκης Ρουβάς για να επιλέξει ανάμεσα στην Κέλλυ, την Έλενα και την Άννια;

Read More

And More