Δέσποινα Βανδή: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του Mamma Mia [pics,vid]

Η Δέσποινα Βανδή δεν ξεκουράζεται ποτέ! Το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις παλιές και νέες επιτυχίες τους. Η τελευταία τους συναυλία έγινε την προηγούμενη Κυριακή, στις Σέρρες, όπου τουλάχιστον 15.000 κόσμου πήγε να τις απολαύσει.

Η Δέσποινα, όμως, δεν έκατσε σχεδόν καθόλου και λίγες μέρες μετά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, ώστε να τραγουδήσει για τους Έλληνες ομογενείς. Εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Melrose Ballroom, στην Αστόρια και διασκέδασε τους Έλληνες που πήγαν να την παρακολουθήσουν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό, με τις επιτυχίες της, αλλά και ελληνικά τραγούδια που λατρεύουν οι ομογενείς.

Φυσικά, η βραδιά ήταν sold out μέρες πριν και το βράδυ του Σαββάτου γινόταν κυριολεκτικά πανικός για την Ελληνίδα σταρ.

Despina Vandi ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melrose Ballroom (@melroseballroom) στις

Μιας και ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη, η Δέσποινα Βανδή δεν γινόταν να μη συναντήσει και τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο. Ο διάσημος make up artist πήγε φυσικά να ακούσει την αγαπημένη του φίλη και αμέσως μετά την όμορφη βραδιά στο Melrose Ballroom έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο, λέγοντας πόσο ωραία πέρασαν. Μάλιστα, η Δέσποινα έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα ότι εκείνη και ο Δημήτρης συναντιούνται πιο συχνά στην Αμερική… παρά στην Ελλάδα!

Αυτό που φτάσαμε να συναντιόμαστε πιο συχνά στην Αμερική από ότι στην Ελλάδα με τρελαίνει!!!@giannetos #bff

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

❤️❤️❤️❤️ #newcollection #despinavandicollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Μετά το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, καθώς θα πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο μιούζικαλ Mamma Mia. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι για ακόμη μια φορά η Demy, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Άκης Σακελλαρίου κ.α.

Καληνύχτα ΝΥ!Καλημερα Ελλάδα! #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Είπαμε να φάμε υγιεινά και έφαγα…κόλυβα!Ενταξει σιταρακι του Θεού είναι κι αυτό! @giannetos @thanosvogiatzis #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More