Μπορεί τα ψάρια να αποτελούν υγιή πηγή πρωτεϊνών καθώς και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, αλλά πρέπει να είσαι πάντα προσεκτική όταν τα τρως, επειδή κάποιο κόκαλο μπορεί να ξεφύγει της προσοχής σου και να το καταπιείς μαζί με την υπόλοιπη μπουκιά.
Αν ένα κόκαλο από ψάρι σου κάτσει στον λαιμό, τότε πρέπει να το να γνωρίζεις ορισμένα βασικά βήματα αντιμετώπισης, μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου από πνιγμό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ