Η celebrity δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της και μοιάζει στον … μπαμπά του!

Η αγάπη της για τη μόδα, το στυλ της, η εξωτερική της εμφάνιση και φυσικά το ταλέντο και η εξυπνάδα της την έκαναν μέσα σε λίγα χρόνια μια από τις διασημότερες blogger μόδας του κόσμου και φυσικά πολύ πλούσια! Μανιώδης… χρήστρια  του instagram η Chiara Ferragni έχει πάνω από 11,5 εκατομμύρια followers οι οποίοι παρακολουθούν κάθε βήμα της και κάθε στυλιστική επιλογή της.

Η Chiara που ξέρει καλά τα social media και τον ρόλο τους (και φυσικά τα χρήματα που κερδίζει από αυτά κάθε μέρα) μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους και την προσωπική της ζωή. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα που έχει μείνει έγκυος, δεν έχει περάσει… μέρα που να μη μας έχει δείξει τη φουσκωμένη της κοιλιά!

Σήμερα η διάσημη Ιταλίδα πήγε για υπέρηχο και φυσικά δημοσίευσε το βίντεο. Μοιράστηκε όμως μαζί μας και μια πολύ γλυκιά στιγμή όπου ο σύντροφός της της κρατάει τρυφερά το χέρι τη ώρα του υπερηχογραφήματος όπου υπάρχει μια αγωνία αν όλα με το μωρό είναι φυσιολογικά! Πάντως όπως έγραψε η ίδια από το τρισδιάστατο υπερηχογράφημα, μπόρεσε να διαπιστώσει πως ο γιος τους έχει τα χείλια του μπαμπά του!

https://www.instagram.com/p/BdzUM1kDLLP/?hl=el&taken-by=chiaraferragni

Δες το βίντεο

Read More

And More