Ευαγγελία Αραβανή: Ο ενθουσιασμός της για το Dancing With The Stars και η ευγνωμοσύνη για όλα τα όμορφα που της συμβαίνουν! [pics,vid]

Η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει πανέτοιμη για το Dancing With The Stars! H λαμπερή παρουσιάστρια είπε το μεγάλο “ναι” και από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή θα την απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του εντυπωσιακού χορευτικού show. Η Ευαγγελία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να δεχτεί, καθώς όχι μόνο λατρεύει τον χορό, αλλά είχε υπάρξει και διαγωνιζόμενη σε παλαιότερο Dancing With The Stars, όπου είχε αναστατώσει το τηλεοπτικό κοινό με τη σέξι της παρουσία.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα μας παρουσιάσει 16 προσωπικότητες από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, όπου θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και τις χορευτικές τους ικανότητες. Τα έσοδα από τα επεισόδια του “Dancing with the Stars” θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το πρωί της Τρίτης έγινε η παρουσίαση του Dancing With The Stars, σε γνωστό μαγαζί στο Ψυχικό. Φυσικά, η Ευαγγελία Αραβανή βρισκόταν εκεί, μαζί με τους τέσσερις κριτές του show, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλα, η Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργο Λιάγκα.

Με την κριτική επιτροπή: Γιώργος Λιάγκας, Ελεονώρα Μελέτη, Γκαλένα Βελίκοβα και Αλέξη Κωστάλα

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες και έδειξε τον μεγάλο ενθουσιασμό της για το νέο αυτό project που είχε τη χαρά να συμφωνήσει, ενώ δήλωσε πως δεν φοβάται να έρθει σε σύγκρουση με την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα με τον… Γιώργο Λιάγκα.

“Είμαι πανέτοιμη, είμαι ενθουσιασμένη! Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο project, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια, έχω συμμετάσχει κιόλας στο παρελθόν, ως διαγωνιζόμενη. Το ήθελα και είναι κάτι που πραγματικά αγαπώ” δήλωσε και συνέχισε “Μπορώ να αντιμετωπίσω την κριτική επιτροπή, θα είμαι ο εαυτός μου και θα κάνω την πλάκα μου. Δεν με φοβίζει ο Γιώργος Λιάγκας! Το λέω και το τονίζω!”

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς δημοσιεύματα ήθελαν την Ευαγγελία να ασκεί βέτο, ώστε να μην βρεθεί ανάμεσα στους διάσημους διαγωνιζόμενους: “Αυτό είναι αστείο! Πραγματικά γελάω, διότι εγώ έμαθα τους διαγωνιζόμενους, αφού έκλεισα τη συνεργασία. Μου λένε είναι αυτοί… ούτε με ρώτησαν, ούτε μου ζήτησαν τη γνώμη μου. Και να ήταν η Κωνσταντίνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα”.

Η Ευαγγελία Αραβανή όμως φαίνεται πως εκτός από την επαγγελματική ζωή, πάει πολύ καλά και στην προσωπική της, αφού φήμες την θέλουν να βιώνει τον έρωτα στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη, Νίκου Οικονομόπουλου. Σκέφτεται άρα να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί;

“Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί, δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Παρ’ όλα αυτά είναι όλα καλά και είμαι ευγνώμων για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου”.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Με τον παρουσιαστή των backstage, Σάββα Πούμπουρα

Με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Read More

And More