Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος τα τελευταία εννιά χρόνια είναι love and married και τα τελευταία 2,5 έχει μπει στην καθημερινότητά τους ο γιος τους που τους… έχει πάρει το μυαλό. Το ζευγάρι είχαμε καιρό να το δούμε σε κάποια βραδινή έξοδο και το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην επίσημη πρεμιέρα “Το τραμ με το όνομα «Πόθος»”.

Οι δυο τους άφησαν για λίγο τον μικρό Πάρη και αποφάσισαν να κάνουν μια έξοδο μόνο για δυο. Φυσικά επέλεξαν να περάσουν μια θεατρική βραδιά, αφού αγαπούν και οι δυο πολύ το σανίδι. Στην παράσταση

Όσο για την παράσταση που παρακολούθησαν… Ένα δυνατό ανσάμπλ ερμηνεύει τους ψυχικά διαταραγμένους ήρωες που παλεύουν με τους φόβους και τους πόθους τους στον αμερικανικό νότο.

Δες τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164