It's Christmas time! Μετάφραση: ήρθε η ώρα να βάλεις λίγο glam στην ζωή σου και να πειραματιστείς με το look σου. Μην φανταστείς τόνους glitter και στρας! Δεν το θέλουμε! Αυτό που επιδιώκουμε, όμως, είναι την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Και ξέρουμε πώς! Μας μύησε σε αυτό η Άννα Αλμπάνη. Το μόνο που θα χρειαστείς για το luna manicure (το manicure, δηλαδή, που αφήνει γυμνό τον μηνίσκο) είναι ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι όπως το no567, Scarlet από την Jessica, καθαρό ασετόν (είναι το διαφανές), ένα πινέλο και top coat. Α! Και φυσικά να κάνεις κλικ στα επόμενα βήματα...
Πέρασε top coat
Μια στρώση σε κάθε νύχι από τον μηνίσκο μέχρι την άκρη θα σου δώσει το λαμπερό effect που θες.
Το manicure ολοκληρώθηκε
Σε μερικά μόλις βήματα και με λίγο practice θα έχεις πετύχει μόνη σου ένα διαφορετικό αλλά και chic μανικιούρ για το οποίο όλες θα σε ρωτάνε! It' s a promise!
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσα Μπερέκου
Νύχια: Άννα Αλμπάνη
Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Ευχαριστούμε πολύ το Νύχι- Νύχι
Βήμα 1
Πέρασε το κόκκινο βερνίκι από το σημείο που ξεκινάει ο μηνίσκος. Είναι το πιο λευκό σημείο στην βάση του νυχιού.
Βήμα 2
Αν τα νύχια σου είναι μακριά μην ξεχάσεις να περάσεις το βερνίκι και από το εσωτερικό του νυχιού. Η Άννα Αλμπάνη επιμένει σε αυτό, ώστε να δείχνουν τα νύχια μας όμορφα και περιποιημένα.
Βήμα 3
Πέρασε το πινέλο από το καθαρό ασετόν.
Βήμα 4
Τελειοποίησε την γραμμή στο κάτω μέρος του νυχιού σου. Σχημάτισε μια όμορφη καμπύλη.
Εναλλακτικός τρόπος: βήμα 1
Αν δεν έχεις σταθερό χέρι και αυτός ο τρόπος σου φαίνεται βουνό, μια καλή λύση είναι να επενδύσεις στις ροδέλες για ντοσιέ, εκείνες που είχες στο σχολείο και χρησιμοποιούσες όταν σκίζονταν μια σελίδα (θυμάσαι;). Τοποθέτησε, λοιπόν, μια τέτοια ροδέλα στην βάση του νυχιού καλύπτοντας τον μηνίσκο.
Εναλλακτικός τρόπος: βήμα 2
Πέρασε το βερνίκι από πάνω και περίμενε να στεγνώσει.
Εναλλακτικός τρόπος: βήμα 3
Αφαίρεσε το αυτοκόλλητο προσεκτικά.
Η ώρα του top coat!
Για να έχει το manicure σου διάρκεια και να δείχνει shiny όσο πρέπει, αφού ολοκληρώσεις πέρασε από πάνω ένα top coat.