Αδιανόητη φρίκη! 37χρονος βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του – Η συγκλονιστική αφήγηση της γιαγιάς στην Tatiana Live

Μια αδιανόητη ιστορία φιλοξένησε η εκπομπή Tatiana Live. Ένας 37χρονος βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του. Η γιαγιά του παιδιού βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Epsilon και περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου τις λεπτομέρειες αυτής της φρικιαστικής ιστορίας. Η μαμά της μητέρας του μικρού που έζησε τον εφιάλτη και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης εξήγησαν γιατί ο πατέρας του παιδιού αρχικά δεν προφυλακίστηκε και προφυλακίστηκε μόνο ο εραστής του.

Το 12χρονο αγόρι έχει ήπια νοητική υστέρηση. Η μητέρα του και ο πατέρας του είχαν χωρίσει για παραπάνω από μία δεκαετία. Ο μικρός ζήτησε πριν από δύο χρόνια να μείνει με τον πατέρα του αλλά ένα χρόνο αργότερα παρακάλεσε τη γιαγιά του να τον πάρει πίσω. Όταν ένιωσε ασφάλεια στο περιβάλλον του δεν άργησε να αποκαλύψει τις εφιαλτικής στιγμές που βίωσε.

Οι δύο συνήθιζαν να τον ξυπνούν μέσα στη νύχτα για να εκτονώνουν πάνω του τη διαστροφή τους ενώ όταν το παιδί αντιδρούσε τον κρατούσαν από τον λαιμό για να τον ακινητοποιήσουν.

Read More

And More