Make over: Δες πως άλλαξαν 4 αναγνώστριες μετά τη μεταμόρφωση και δήλωσε συμμετοχή

Ένα από τα αγαπημένα project στο Tlife είναι η διαδικασία της μεταμόρφωσης ή αλλιώς του make over! Κάθε εβδομάδα οι αναγνώστριες έρχονται στα γραφεία μας, γνωρίζουν τους editors, και έπειτα αφήνονται στα χέρια των ειδικών. Hair stylists, make-up asrtists και η στιλίστρια του Tlife Σοφία Σούζα, επιμελούνται την εμφάνιση της κάθε αναγνώστριας και αναδεικνύουν το καλύτερο εαυτούς της! Για την ακρίβεια, οι ειδικοί περιποιούνται τα μαλλιά και το μακιγιάζ, η Σοφία τους προτείνει τα πιο τέλεια ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα της κάθε μιας και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση και την καλή διάθεση της καλεσμένης μας.

Στο σημερινό θέμα θα δεις τα πιο επιτυχημένα make over που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό στο Tlife. Τέσσερις αναγνώστριες μας επισκέφθηκαν, αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών και απόλαυσαν στο έπακρο αυτήν τη διαδικασία που ανανεώνει την κάθε γυναίκα. Πάμε να τις γνωρίσουμε και να δούμε όλη τη fashion διαδικασία!

Extra Info:
Για να ζήσεις κι εσύ αυτήν την εμπειρία, μπες στη στήλη ΜΟΔΑ, βρες την κατηγορία του makeover και δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα.

 

H Εύα όταν ήρθε στο studio

Η Εύα είναι φανατική αναγνώστριά μας και ήρθε να δει από κοντά πως γίνεται η στήλη του make over. Είναι φοιτήτρια, 19 ετών και ενημερώνεται για όλα τα νέα trends τόσο στην ομορφιά όσο και στην μόδα. “Θέλω να δω τις τάσεις και να δοκιμάσω νέα πράγματα” μας είπε και ένα ακόμη make over ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

H Αναστασία όταν ήρθε στο studio

Η Αναστασία παρακολουθεί την στήλη και της αρέσει πάρα πολύ! Πρόσφατα ήρθε μία φίλη της, και εντυπωσιάστηκε με το αποτέλεσμα, οπότε δήλωσε και αυτή συμμετοχή. Είναι φοιτήτρια, αλλά ήθελε να δει και από κοντά πως γίνεται μία επαγγελματική φωτογράφιση. Την υποδεχτήκαμε και ένα ακόμη make over ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

Η Όλγα όταν ήρθε στο studio

H Όλγα είναι φοιτήτρια οικονομικών. Παρακολουθεί την στήλη καιρό και έτσι δήλωσε συμμετοχή να έρθει και να λάβει μέρος στο make over. To style της είναι casual αλλά ενημερώνεται για τις τάσεις και θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Ήθελε να δει κάπως αλλιώς τον εαυτό της και έτσι ένα ακόμη make over ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

Η Κωνσταντίνα όταν ήρθε στο studio

Η Κωνσταντίνα είναι φοιτήτρια και επισκέφθηκε το Tlife με τη μαμά της. Είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τη μόδα, ψωνίζει συχνά, και περιποιείται τον εαυτό της συνέχεια. Ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στον beauty και fashion κόσμο, αλλά επιθυμούσε να ζήσει μια ξεχωριστή διαδικασία και περιποίηση από τα χέρια των ειδικών. Εμείς ακούσαμε την επιθυμία της και έτσι ένα ακόμη make over ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More