Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018)

Η απροθυμία σας να εξετάσετε νέες προοπτικές δεν βοηθά στην εξέλιξή σας. Το να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες ιδέες είναι ένα πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα από ότι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε. Ο Άρης επιστρέφει σε κανονική τροχιά και αυτό δεν είναι μικρό ζήτημα όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σας ζωή. Βλέπετε, ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη λίμπιντό μας και είναι το καύσιμο στη δεξαμενή μας. Αυτή τη Δευτέρα ο Άρης θα επανέλθει στον Υδροχόο. Ήταν ανάδρομος από τα τέλη Ιουνίου και μόλις γύρισε πίσω στις 27 Αυγούστου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό αυτήν την εβδομάδα είναι ότι θα νιώσετε πως τα εμπόδια στη ζωή σας, που ξεκίνησαν τον Ιούνιο, τελειώνουν. Και ναι, αυτό αφορά την αγάπη και τη σεξουαλική σας ζωή. Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Κρόνο την Τετάρτη. Θέλετε τον ενθουσιασμό, την ποικιλία και τη σταθερότητα στην αγάπη σας -τα θέλετε όλα δηλαδή. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά μπορεί να είναι και ένα όνειρο. Είστε αρκετά τυχεροί για να το πετύχετε αυτό με ένα άτομο;

 

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε περιμένουν από εσάς πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να είστε βέβαιοι και να μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις άλλων ανθρώπων να επηρεάζουν τη στάση σας. Δημιουργήστε λίστες όταν χρειάζεται να παραμείνετε οργανωμένοι. Είναι μια εβδομάδα εξελίξεων στις σχέσεις σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος που διστάζατε να προσεγγίσετε έχει στρέψει την προσοχή του σε εσάς, ή ότι έχετε την υποστηρικτική ενέργεια για να προχωρήσετε σε βάθος, είτε είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό. Εάν έχετε επιδιώξει μια συγχώνευση επιχειρήσεων, το Σύμπαν μπορεί να σας βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η ζωή στο σπίτι σας χρειάζεται προσοχή και μερικές πρόσθετες δαπάνες.
Οι Κριοί επιστρέφουν δυναμικά αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, ρυθμίζει τελικά την τροχιά του προς τα εμπρός και αυτή η εβδομάδα θα επηρεάζει τον τομέα της φιλίας. Αν είστε single, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε και να γνωρίσετε νέους, συναρπαστικούς, ακόμα και εκκεντρικούς ανθρώπους. Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Αν είστε σε σχέση είναι πιθανή μια ξαφνική αλλαγή στα κοινά οικονομικά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε σημαντικά πράγματα στη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή συγκυρία για εύρεση εργασίας. Κάθε δουλειά που εξυπηρετεί άλλους ή χρησιμοποιεί τη φαντασία σας θα προσφέρει ιδιαίτερα καλές προοπτικές. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια αγχωτική στιγμή. Εάν κάτι δεν λειτουργεί, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό! Η ενέργειά σας είναι ισχυρή και υποστηρίζει μια νέα αρχή, ειδικά αν έχετε το θάρρος να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση. Αυτή η δραστηριότητα εβδομάδας στο σπίτι σας δείχνει ότι η δουλειά σας είναι πιθανό να είναι πιο εύκολη τώρα. Το Σύμπαν παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε για εξελιχθείτε στην εργασία σας, ενώ παράλληλα οι προσπάθειές σας θα ανταμείβονται. Ταυτόχρονα, πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.
Να είστε προετοιμασμένες για εκπλήξεις αυτήν την εβδομάδα στην ερωτική σας ζωή. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σας, οδηγώντας σας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Όλο το παιχνίδι της ζωής αλλάζει μπροστά στα μάτια σας, και ναι, αυτό περιλαμβάνει την ερωτική σας ζωή. Νέες προοπτικές είναι διαθέσιμες, αλλά για κάποιους, ο μόνος τρόπος να φτάσουν εκεί είναι να βγουν από μια υπάρχουσα σχέση που έχει βαλτώσει. Αυτήν την Τετάρτη η Αφροδίτη στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σας θα αντιταχθεί στον Ουρανό. Κάτι θα δώσει. Ακόμα κι αν είναι ένα διάλειμμα, που θα σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για νέα δουλειά. Οι ισχυρές δυνάμεις μπορεί να είναι αγχωτικές, αλλά μόνο εάν δεν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Να είστε υπομονετικοί με υποχρεώσεις που απαιτούν περισσότερη έρευνα ή οργάνωση. Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας στη δουλειά. Βάλτε πρώτα ένα καλό θεμέλιο, με το να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε χρήματα είναι ο ιδανικός για εσάς. Εάν όχι, αυτή η πτυχή προτρέπει έντονα την ανάληψη δράσης για κάτι καλύτερο. Μην το αφήνετε στην τύχη ή υποθέστε ότι κάποιος άλλος θα το κάνει για σας.
Η επαγγελματική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα καταλαμβάνει όλη σας την ενέργεια, ειδικά αν υπάρχει και κάποιο φλερτ στο γραφείο. Εσείς και το άλλο πρόσωπο ίσως προσπαθείτε να το κρατήσετε μυστικό για διάφορους λόγους. Όπως και να έχει, αυτήν την εβδομάδα το κουτσομπολιό θα διαρρεύσει και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια αστάθεια. Θα είναι κάτι παροδικό όμως, που θα περάσει σύντομα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε επιπλέον άγχος αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας των επαγγελματικών σας. Κάποιες φήμες θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη συγκέντρωση με προσωπικά θέματα συναδέλφων. Είναι σημαντικό να προσπαθείτε να δείτε οποιοδήποτε πρόβλημα από τη μεριά των άλλων. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να είστε πιο δραστήριοι, πρέπει να το υιοθετείτε. Αυτήν την εβδομάδα λαμβάνετε ένα ισχυρό μήνυμα από το Σύμπαν. Με όλη την έντονη ενέργεια που υπάρχει γύρω, θα πρέπει να αναζητήσετε απαντήσεις στον προσωπικό σας μετασχηματισμό. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή εμφάνισης και συμπεριφοράς;
Υπάρχει σίγουρα κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν σίγουρα συμβάντα στην αγάπη σας. Παρόλο που είστε φανατικοί της συναισθηματικής ασφάλειας, υπάρχει μια πιθανότητα να ανατραπούν τα δεδομένα αυτήν την εβδομάδα. Αν είστε single, τότε μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που του αρέσουν οι πιο “πικάντικες” καταστάσεις και θα το λατρέψετε!

 

ΛΕΩΝ
Αυτή μπορεί να είναι μια αγχωτική εβδομάδα, αν περιμένετε στασιμότητα. Όσο πιο έτοιμες είστε για αλλαγές τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι μια τυχερή συγκυρία για να κανονίσετε μια συνέντευξη εργασίας. Είναι η ιδανική στιγμή για ένα μεγάλο άνοιγμα. Θα είστε πολύ απασχολημένες. Μπορεί να αισθάνεστε άγχος με πολλαπλές απαιτήσεις στις πλάτες σας. Το μεγάλο σας χαμόγελο θα βοηθήσει όλους τους εμπλεκόμενους. Μερικές πτυχές στον τομέα του διαγράμματος που σχετίζονται με την απασχόληση και την υγεία σας παροτρύνουν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να κάνετε προληπτικές εξετάσεις. Επειδή το Σύμπαν αποκαλύπτει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος σκοπεύει να εμποδίσει την πορεία σας προς την επιτυχία.
Υπήρχε ένας ελέφαντας στο δωμάτιο της σχέσης σας για μήνες, Λιονταράκια. Και παρόλο που τυπικά δεν είστε ο τύπος που αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, το πρόσφατο παρελθόν σας έχει αφήσει κουρασμένους και άδειους από ενέργεια. Ευτυχώς, αυτήν την εβδομάδα θα συγκεντρώσετε ξαφνικά το θάρρος, τη θέληση και την αντοχή για να σταματήσετε να προσποιείτε ότι όλα πάνε τέλεια. Τα καλά νέα είναι ότι ο αγαπημένος σας θα θελήσει να βοηθήσει, ώστε να γίνετε και πάλι όπως παλιά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η περίοδος προσφέρει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Είναι ιδανική για μακροπρόθεσμο προγραμματισμό ή συνεντεύξεις εργασίας. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για να κερδίσετε την υποστήριξη άλλων. Ενθαρρύνει όχι μόνο την εμπιστοσύνη αλλά και την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τη γοητεία για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μπορεί επίσης να φέρει ένα πολύ ενοχλητικό φλερτ στο χώρο εργασίας. Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει την επένδυση σε μια πιο επαγγελματική γκαρνταρόμπα ή να ξαναγράψετε το βιογραφικό σας.
Αυτό μπορεί να είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνετε συζήτηση σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας με τον αγαπημένο σας. Θα αισθανθείτε μια επείγουσα ανάγκη να καθορίσετε πού πηγαίνει αυτή η σχέση. Βλέπετε όλες τις εκπληκτικές ιδιότητες που έχει αυτό το άτομο και ξέρετε ότι αυτό είναι καλό για εσάς. Ταυτόχρονα, όμως, αναρωτιέστε αν αυτό είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Παρθένοι, καταλάβω. Τα συναισθήματα ενός άλλου προσώπου έχουν σημασία, δεν είστε μόνες σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Πάντα ήσασταν καλοί στη δουλειά σας. Αυτή, όμως, η περίοδος μπορεί να είναι απογοητευτική, καθώς αν και θέλετε να κάνετε την εργασία σας, πρέπει να καλύψετε τις ανησυχίες των συναδέλφων ή των δύσκολων πελατών. Κάποιοι θα βρουν επιπλέον επιχειρηματική χρηματοδότηση. Κάποιοι θα βρουν μια ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των συναδέλφων για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Κάνετε το καλύτερό σας και αποφύγετε να δίνετε βάση στις φήμες. Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Υπάρχει δραστηριότητα στον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής και πρέπει να είστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Εξωτερικά και εσωτερικά.
Μια πολύ ερωτική εβδομάδα βρίσκεται μπροστά σας! Ο Άρης, ο πλανήτης της δυναμικής κίνησης και της λίμπιντο είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αναμένετε προτεραιότητα στη διασκέδαση, την αγάπη και ίσως ακόμη και μια εγκυμοσύνη από τώρα έως τις 15 Νοεμβρίου. Εάν είχατε σημαντικές απογοητεύσεις στο πρόσφατο παρελθόν, τότε θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και να βρείτε για άλλη μια φορά την απόλαυση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο φιλικός και διπλωματικός τρόπος σας είναι πολύ αποτελεσματικός στην άμβλυνση των αντιπαραθέσεων. Μπορείτε να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας να αισθάνονται πιο άνετα. Ο χρόνος προσφέρει επίσης ευκαιρίες σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών, διαμεσολάβησης, διαχείρισης κρίσεων και νομικών θεμάτων. Αυτή η περίοδος θα φέρει μια αίσθηση μεγαλύτερης ελπίδας. Το Σύμπαν τείνει να αλλάζει τα πράγματα, αλλά μερικές φορές τα επαναφέρει εξίσου γρήγορα. Κινηθείτε γρήγορα για να επωφεληθείτε από τις θετικές συγκυρίες.
Ο Ουρανός επηρεάζει τις συνεργασίες σας από τις 15 Μαΐου, ανακινώντας τα πράγματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτό δεν πρέπει να είναι αρνητικό -στην πραγματικότητα εσείς και ο αγαπημένος σας μπορεί να αισθάνεστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ, που είστε μαζί. Από την άλλη όμως, αν δεν νιώθετε ερωτευμένη πια, τότε αυτή η ενέργεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση σας. Αυτήν την εβδομάδα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα αντιταχθεί στον Ουρανό. Αυτό θα ξυπνήσει κάτι σπουδαίο στην ερωτική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε όσα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια. Η κατανόηση των κινήτρων των άλλων θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της ρίζας ορισμένων μακροχρόνιων προβλημάτων. Τα γεγονότα απαιτούν μια αργή και προσεκτική προσέγγιση. Μην φοβηθείτε να πείτε τη γνώμη σας σε κάποιον ανώτερο, αν είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο. Η δραστηριότητα στα οικονομικά σας και σε θέματα χρέους σας γυρίζει λίγο πίσω. Μπορεί να χρειαστεί να δανειστείτε και άλλα χρήματα για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα όπου η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής μπορεί να επηρεάσει σίγουρα τη συναισθηματική ή σωματική σας υγεία. Αν βρίσκεστε σε μια αδιέξοδη κατάσταση με τον αγαπημένο σας, ίσως ήρθε η ώρα να ζητήσετε εξωτερική βοήθεια. Αναζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ειδικού για να φτάσετε σε μια αναγκαία πρόοδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς βλέπετε πάντα το δάσος και όχι το δέντρο. Σκεφτείτε έξυπνα και συνεργαστείτε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να λάμψετε αν συνδυάσετε τα ταλέντα σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας δει να αισθάνεστε ιδιαίτερα σίγουροι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε επιπλέον κατάρτιση. Η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας μπορεί να είναι το πιο ισχυρό σας εργαλείο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προετοιμαστείτε να βρείτε ή να κάνετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας. Το Σύμπαν δείχνει την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα η προσωπική σας εμφάνιση. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις επηρεάζονται. Κάντε συγκεκριμένα βήματα για να επανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς ή για να εμβαθύνετε τις υπάρχουσες επαγγελματικές φιλίες.
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας οδηγήσει σε αστάθεια αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον από το πουθενά και να ενθουσιαστείτε. Η αλήθεια είναι ότι θα έχετε υπερδιέγερση, οπότε μπορεί να υπάρξει κάτι πολύ καλό στο σώμα σας. Αυτό το άτομο μπορεί να σας οδηγήσει σε νέα ύψη, αυτό είναι σίγουρο! Αλλά αυτός μπορεί να μην παραμείνει για πάντα. Αφήστε τους φίλους σας να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε προοπτική για το φλερτ σας αυτήν την εβδομάδα. Θα σας κρατήσουν προσγειωμένη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα φορτισμένα συναισθήματα και καταστάσεις θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο χώρο εργασίας σας. Η φιλοδοξία σας παραμένει ισχυρή και η ηθική της εργασίας σας θα εκτιμηθεί. Εάν είναι δυνατόν, να κάνετε όσα απολαμβάνετε περισσότερο και αφήστε τα λιγότερο ενδιαφέροντα για αργότερα. Οι εκδηλώσεις θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που εξυπηρετείτε παίρνουν αυτό που θέλουν. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων. Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη συγκρούσεις ενεργειών, που μπορεί να σας αφήσουν να αισθανθείτε ένταση και χωρίς στήριξη. Η δουλειά σας απαιτεί κάποια αλλαγή. Το ερώτημα είναι, ποια αλλαγή;
Ο Άρης ταξίδεψε ανάδρομα για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αφήνοντάς σας να νιώσετε εντελώς ανίκανοι να προχωρήσετε με τον τρόπο που θέλετε στα ερωτικά σας. Μπορεί να αισθανθήκατε επίσης μια σεξουαλική απογοήτευση, όπου είτε αδυνατούσατε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, είτε περάσατε από περίοδο μοναξιάς. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση: προς τα εμπρός. Το παιχνίδι ξεκινά ξανά και εσείς είστε ο πρωταγωνιστής.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η περίοδος σας ενθαρρύνει να εργάζεστε ανεξάρτητα και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στο χώρο εργασίας σας. Η στάση σας απέναντι στους κανόνες μπορεί να είναι λιγότερο αυστηρή από αυτή των άλλων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ορισμένες συγκρούσεις με πιο παραδοσιακούς συναδέρφους. Μη φοβάστε τα ταλέντα σας. Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μερικές προκλήσεις, καθώς προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη προσέγγιση για τον Σεπτέμβριο. Οι πτυχές επηρεάζουν το χρέος σας και σας ωθούν να προχωρήσετε στην αποπληρωμή χρεών και να αποφύγετε περαιτέρω δαπάνες. Η οικογένειά σας και η ερωτική σας ζωή σας θα είναι οι κύριοι κινητήριοι παράγοντες σας τώρα.
Μπορεί να έχετε μια συζήτηση με τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα που πηγαίνει σε μια κατεύθυνση που δεν σας αρέσει. Παρόλο που εσείς θα το ξεκινήσετε, ίσως να μην σας αρέσει το γεγονός ότι μόλις ανοίξετε το στόμα σας, δεν θα έχετε κανένα απολύτως έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφός σας λαμβάνει τις πληροφορίες που εκπέμπετε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό να λέει κάτι που δεν έχετε καν επιδιώξει, και θα μπορούσε να έχει δραστικές συνέπειες. Να είστε σε επιφυλακή.

Read More

And More