Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Για ψώνια στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πιο όμορφη από ποτέ [pics]

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται στον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Η γλυκιά ηθοποιός, αποκάλυψε πώς  η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει αλλάξει η ροή της καθημερινότητάς της. Το καλοκαίρι, συμμετείχε κανονικά στην προγραμματισμένη περιοδεία της παράστασης ”Μόλις Χώρισα” παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Η Πηνελόπη, πριν λίγες μέρες μας αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην δεύτερη κόρη της. Και αυτό είναι…Ηλέκτρα! Όσο τυχαία και αν φαίνεται αυτή η επιλογή στην πραγματικότητα δεν είναι αφού Ηλέκτρα ήταν ο ρόλος που είχε η ηθοποιός στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε. Το συγκεκριμένο όνομα βγάζει μια δυναμικότητα γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον του ζευγαριού.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE αποθανάτισε την κοκκινομάλλα πλέον μανούλα κατά την έξοδό της από γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων. Η ηθοποιός ντυμένη casual και με εντυπωσιακά μαλλιά έκανε τις αγορές της στα μαγαζιά και χαμογέλασε στον φακό.

Read More

And More