Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει την πιο υγιεινή πρόταση να τρώμε… nachos!

Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης της σωστής διατροφής και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους θαυμαστές της υγιεινές συμβουλές για τα γεύματα. Άλλωστε, εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, η Δέσποινα έχει ικανότητες και στην μαγειρική και φτιάχνει υπέροχα φαγητά τόσο για την οικογένειά της όσο και για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μπορεί η ίδια να προσέχει την διατροφή της, ωστόσο αγαπά το καλό φαγητό, ειδικά όταν αυτό είναι καλομαγειρεμένο.

Σήμερα, η Δέσποινα αποφάσισε να μας δώσει συμβουλές για το πως μπορούμε να φάμε υγιεινά… nachos! Ναι, καλά άκουσες αγαπημένη! Η Ελληνίδα σταρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια άκρως υγιεινή πρόταση για τα αγαπημένα σνακς.

“Μια υγιεινή πρόταση για όσους αγαπούν τα νάτσος με τυρί! Ακούγεται οξύμωρο! Κι όμως! Vegan πρόταση! Στα βιολογικά θα βρείτε ό,τι χρειάζεται!
Αγοράστε corn chips χωρίς γλουτένη και φτιάξτε το «τυρί» μόνοι σας! Θα χρειαστείτε 2 πατάτες και 1 καρότο!Τα κόβετε μικρά κομμάτια και τα βράζετε καλά η τα βάζετε στον ατμό! Στη συνέχεια τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ προσθέτοντας 2κ.γ βιολογική μαγιά 2κ.σ σησαμεέλαιο 1/2 λάιμ αλάτι και πιπέρι! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και έτσι αποφεύγετε τις πολλές θερμίδες και όλα τα λιπαρά! Με μια καλή ταινία απογειώνεται!”

Read More

And More