Χαμός με τον μυστικό γάμο του Quentin Tarantino με την 20 χρόνια νεώτερη σύντροφό του! Η εντυπωσιακή φωτογράφηση

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και ο βραβευμένος με Όσκαρ Quentin Tarantino παντρεύτηκε την 20 χρόνια νεώτερη του και καλλονή από το Ισραήλ Daniella Pick.  Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και ακολούθησε αργότερα πάρτι στο εστιατόριο «Mr. Chow».

Ο 55χρονος σκηνοθέτης και η 35χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο γνωρίστηκαν το 2009, όταν ο διάσημος σκηνοθέτης βρέθηκε στο Ισραήλ στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Άδωξοι Μπάσταρδη» (Inglourious Basterds) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ιερουσαλήμ. Στη συνέχεια χώρισαν και το 2015 αποφάσισαν να δώσουν νέα ευκαιρία στη σχέση τους και το 2017 αρραβωνιάστηκαν στο Ισραήλ.

Τώρα, όμως, οι δυο τους αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το «E! News». Η τελετή έγινε παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, συμπεριλαμβανομένων των Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τιμ και Έλι Ροθ. Παραβρέθηκαν περίπου 20 άτομα και ήταν σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Το περιοδικό People, μάλιστα εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από το γάμο τους, με την νύφη να έχει επιλέξει ένα λευκό νυφικό και πέπλο. Κρατούσε ένα μπουκέτο με άσπρα τριαντάφυλλα.  Από την άλλη, ο γαμπρός φορούσε σκούρο κοστούμι και γραβάτα.

Οι φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους:

Read More

And More