Beauty alert! Η Maria Menounos έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της!

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο να σου πω ότι μέχρι το τέλος (αυτού του άρθρου) θα θέλεις να αποκτήσεις αυτά τα μαλλιά!

Η Maria Menounos ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχουν signature hair look καθώς όλα αυτά τα χρόνια τα μαλλιά της είναι bronde (aka brunette+ blonde) και τυχόν παρεμβάσεις που μπορεί να έχουν γίνει είναι πολύ μικρές. Αυτή τη φορά, όμως, εκείνη και ο αγαπημένος της beauty expert και φίλος, Δημήτρης Γιαννέτος, αποφάσισαν να κάνουν μια ριζική- πολύ εντυπωσιακή αλλαγή.

Η Maria Menounos έκανε stories σε όλη την διάρκεια της μεταμόρφωσης κι έτσι ξέρουμε ακριβώς τι έχει προηγηθεί!

Το παραπάνω βίντεο ξεκινά με την Maria Menounos να λέει πως πρόκειται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και ο Δημήτρης Γιαννέτος μας καλεί να μαντέψουμε (πίστεψέ με, δεν θα το βρεις εύκολα). Η διαδικασία της αλλαγής στο χρώμα προϋποθέτει πολλά αλουμινόχαρτα ενώ ο αγαπημένος expert κάνει βαφή και στα φρύδια της προκειμένου να τα σετάρει χρωματικά.

Και τώρα η beauty αποκάλυψη! Είσαι έτοιμη να δεις την αλλαγή στα μαλλιά της;

https://www.instagram.com/p/BtOx9I-AX4a/

Το νέο της χρώμα μαλλιών είναι α) αρκετά πιο ανοιχτό από ότι μας έχει συνηθίσει β) πολύ εντυπωσιακό. Στο ίδιο post ο Δημήτρης Γιαννέτος ζήτησε να μάθει εντυπώσεις και φυσικά το feedback ήταν το αναμενόμενο: μόνο θετικά σχόλια ενώ όλοι ήθελαν να μάθουν ακριβώς ποια διαδικασία ακολούθησε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Κι εμείς, οπότε βρισκόμαστε σε αναμονή και θα σου έχουμε νέα asap!

 

Read More

And More