Αλάτι: Ποια μυρωδικά το «αντικαθιστούν» για να το μειώσετε χωρίς να χάσετε γεύση [πίνακας]

Υπάρχει λόγος λοιπόν να γίνει για συστηματική προσπάθεια να μειωθεί το αλάτιστο ελληνικό τραπέζι. Το αλάτι μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί, σε μεγάλο βαθμό, με φρέσκα, ή και αποξηραμένα μυρωδικά. Τα μυρωδικά όχι μόνο βελτιώνουν τη γεύση και το άρωμα των φαγητών, αλλά το εμπλουτίζουν και με ωφέλιμες ουσίες, όπως είναι τα αντιοξειδωτικά.

Διάβασε περισσότερα στο IATROPEDIA

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164