Η Καίτη Κωνσταντίνου γίνεται… αστυνομικός, εισβάλει στη “Μουρμούρα” και φέρνει τα πάνω-κάτω! [pics]

Η κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, γεγονός που αποδεικνύεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει και τα έξι χρόνια προβολής της. Οι συντελεστές ετοιμάζουν συνεχώς νέες ιστορίες που καθηλώνουν το κοινό, ενώ ενισχύσουν τη σειρά με πολλές guest εμφανίσεις που προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

Το αποψινό επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 21:00, κρύβει μια έκπληξη. Ο Καίτη Κωνσταντίνου εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά υποδυόμενη μια αστυνομικό και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Τι θα δούμε, λοιπόν, στις οθόνες μας;

Σύμφωνα με το σενάριο, Μια αστυνομικός κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ηλία και τον ενημερώνει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Βέλη αρχίζει να κάνει κατάληψη στο σαλόνι για να διαβάζει και ο Άγγελος δεν σταματά να μουρμουράει. Ίσως τελικά, αυτό το σαλόνι… δεν χωράει και τους δύο. Για να γλιτώσει μια αγγαρεία της Βούλας ο Μηνάς, φορτώνεται μία χειρότερη. Και τα κάνει θάλασσα… Η Σοφία έχει γενέθλια και όταν ο Μπάμπης μαθαίνει ότι θα χαρίσει στον Γιωργάκη αυτό που περιμένει εδώ και καιρό από αυτή, γίνεται η σκιά της. Κι ενώ η Ξένια προσπαθεί να τον ηρεμήσει…

Δες τις φωτογραφίες:

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Read More

And More