Καλοκαιρινά top: Ποια είναι αυτά που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου!

Τα καλοκαιρινά top είναι το βασικό κομμάτι που θα ολοκληρώσει άψογα τα summer σύνολά σου. Κάθε σεζόν υπάρχουν πολλά trend για το τι πρέπει να βάλεις ώστε να είσαι stylish. Crop, με κουμπιά, με τιράντες, αέρινα, με prints, με βολάν, η λίστα είναι τεράστια και κάθε χρόνο διαφορετική.

Σήμερα θα σου κάνω όμως την ζωή λίγο πιο εύκολη αφού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σου ξεχώρισα τα βασικά summer top που φέτος θα “παίξουν” πολύ δυνατά και οφείλεις να ξέρεις και γιατί όχι να βάλεις στην ντουλάπα σου για το καλοκαίρι που ήδη ξεκίνησε.

1. The square neck ή αλλιώς με τετράγωνο ντεκολτέ

Ένα εντελώς new trend που φέτος κάνει μεγάλη είσοδο στην ντουλάπα μας, έχει τετράγωνο κόψιμο μπροστά στο ντεκολτέ και συνήθως cute μανίκια. Θα το βρεις είτε μονόχρωμο είτε με romantic floral σχέδια και θα γίνει τέλειο συνδυασμός με το τζιν σου παντελόνι ή shorts.Δεν ανήκει στην κατηγορία αέρινα και πρέπει να κάνει τέλεια εφαρμογή στην περιοχή του στήθους για να δείξει κομψό.

2. Τhe halter neck

Δυνατή και sexy επιλογή με παρτούς ώμους και συνήθως δέσιμο πίσω από τον λαιμό. Συνδυάζεται με strapless σουτιέν και μπορεί να γίνει μία τέλεια επιλογή για βραδινό look, αφού αφήνει με τέλειο sexy τρόπο ακάλυπτους τους ώμους. Δώσε casual style το πρωί επιλέγοντας ένα με prints, ενώ το βράδυ διάλεξε ένα μαύρο.

3. Mε έναν ώμο

Mία 90΄s τάση που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Συνδύασε το με oversized παντελόνια σε tailored look αλλά και με αέρινες φούστε για μία wedding quest εμφάνιση. Απέφυγε τα πολλά prints με αυτή την επιλογή και μείνε σε basic χρώματα για το top αυτό.

4. Τie dye

Aπό το σύμπαν των surfer τώρα στην πόλη για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Θα το φορέσεις με shorts ή mini φούστες για τις άνετα look που όλες αναζητάμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, και στις διακοπές σου μπορεί να γίνει το …φόρεμα για την παραλία, αν επιλέξεις ένα λίγο πιο μεγάλο νούμερο.

5. Διάφανο μανίκι

Σοφιστικέ επιλογή και βεβαίως ένα top που θα το αγοράσεις τώρα αλλά θα το φορέσεις και όλη την σεζόν. Διάλεξε ένα σε pastel απόχρωση και δημιούργησε ένα stylish σύνολο είτε με ψηλόμεσο shorts είτε με το αγαπημένο σου τζιν. Απέφυγε bottom κομμάτια με όγκο γιατί έχει ήδη το top.

6. Με τιράντες

Αυτά τα χαριτωμένα top που όλες φορέσαμε στην μαγευτική ηλικία των 5 τώρα θα τα βάλουμε ξανά. Όσο πιο μεγάλες οι τιράντες τόσο πιο ωραία, ώστε να δένουν σε cute bow. Διάλεξε κάποιο με polka dots ή με μικρά prints και συνδύασε το με μακριές αέρινες φούστες και σανδάλια.

7. Βroderie

Aγαπημένη επιλογή των Γαλλίδων και βεβαίως all time classic κομμάτι, βάλτο φέτος στην ντουλάπα σου και θα μείνει εκεί για…πάντα! Λευκό εννοείτε για απόλυτα chic αποτέλεσμα και σίγουρα τέλειο με τζιν κομμάτια.

Read More

And More