Μικαέλα Φωτιάδη: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον Γιάννη Μπορμπόκη!

Την Κυριακή, δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τον Γιάννη Μπορμπόκη και την Μικαέλα Φωτιάδη να χωρίζουν μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, ο οποίος βαφτίστηκε πριν από λίγο καιρό στη Ρόδο. Στην βάφτιση του γιου τους, τόσο η Μικαέλα Φωτιάδη όσο και ο Γιάννης Μπορμπόκης έλαμπαν από ευτυχία και τίποτα δεν υποδείκνυε ότι κάτι πάει λάθος στη σχέση τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας στο δημοσίευμα που τους ήθελε να χωρίζουν. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί, όμως δεν σχεδιάζει να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον. Η Μικαέλα Φωτιάδη έγραψε χαρακτηριστικά:

“Τα σύννεφα δεν τα βλέπω γκρίζα πάντως! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι! Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογένειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ, κυρία Αντωνίου, επειδή το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και έγιναν πολλές αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτά που γράψατε και να μην ασχοληθείτε περαιτέρω με την οικογένειά μου!”.

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης είναι full in love!

Read More

And More