MAD VMA: Δες το μακιγιάζ και τα μαλλιά που επέλεξαν οι διάσημες από τοοοοοσο κοντά και ψήφισε την αγαπημένη σου!

Αυτή ήταν η έκτη απονομή των βραβείων MAD και, όπως αντιλαμβάνεσαι, μετά από 16 χρόνια μπορούμε να κάνουμε λόγο για θεσμό. Σε αυτά τα 16 χρόνια, ωστόσο, πολλά έχουν αλλάξει αλλά όχι και η διάθεση των καλεσμένων να εντυπωσιάσουν. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει χορταστικά close ups από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Δες, πάρε έμπνευση και ψήφισε το αγαπημένο σου beauty look!

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου κινήθηκε στους γήινους τόνους που αγαπά πολύ και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των MAD Awards με smudged καφέ μάτια και ένα χαμηλό πιάσιμο με χωρίστρα στη μέση που ενίσχυε τον boho χαρακτήρα του ρούχου της.

Μαίρη Συνατσάκη

Μας άρεσε πολύ το μακιγιάζ που δημιούργησε για εκείνη η Γωγώ Νικηφοράκη: τραβηγμένη γραμμή eyeliner, λαμπερή επιδερμίδα και ένα υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα. Όσο για τα μαλλιά, ήταν πιασμένα σε ένα top knot με αρκετό όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κινήθηκε στην πιο minimal οδό για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της αφήνοντας το ρούχο της να κλέψει την παράσταση. Τα μαλλιά της ήταν καλοχτενισμένα με χωρίστρα στο πλάι ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στις έντονες και μακριές βλεφαρίδες.

Έλενα Τσαγκρινού

Το wet look είναι η τελειότερη πρόταση για καλοκαίρι και η Έλενα Τσαγκρινού μας το έδειξε στην πιο updated και fresh εκδοχή της με χωρίστρα στο πλάι. Όσο για το μακιγιάζ της, δανείστηκε έξυπνα τις αποχρώσεις και την υφή του φορέματός της.

Josephine

Gipsy hair don’t care που μας θύμισαν έντονα την Jennifer Lopez λόγω μήκους και υφής. Μας άρεσε πολύ!

Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά επέλεξε ένα bubble ponytail χτενισμένο στο πλάι ενώ το μακιγιάζ της είχε πολύ έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετημένες ακόμη και (surprise! surprise!) στη ρίζα του κάτω βλεφάρου!

Έβελιν Καζαντζόγλου 

Λατρεύουμε το χρώμα των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη, έτσι κι αλλιώς, αλλά λατρέψαμε και τις λεπτομέρειες στο beauty look που έκαναν την διαφορά: η γραμμή eyeliner και η γραμμή στο γαλλικό που κινήθηκαν στους ίδιους χρωματικούς τόνους με το mermaid ρούχο της!


Read More

And More