Τα αγαπημένα travel size καλλυντικά που παίρνει μαζί της μια beauty editor!

Κάθε φορά που φεύγω για διακοπές ή για οποιοδήποτε ταξίδι υπάρχει η ίδια βαρετή διαδικασία: το να φτιάξω βαλίτσες. Γιατί πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα πάρω μαζί μου και πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μαζί μου όλα εκείνα τα απαραίτητα για να μην στερηθεί τίποτα η επιδερμίδα μου. Αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι να επενδύω σε travel size γιατί α) είναι πολύ cute να τα βλέπεις β) δεν πιάνουν χώρο γ) αφού υπάρχουν τα αγαπημένα μου προϊόντα σε αυτό το μέγεθος ποιος ο λόγος να κουβαλάω ολόκληρα μπουκάλια; Το section Sephora To Go είναι το αγαπημένο μου όπως επίσης και το φαρμακείο.

Ιδού, λοιπόν, τι θα συμπεριλάβω οπωσδήποτε στη βαλίτσα μου!

Είμαι εθισμένη σε αυτά τα άδεια μπουκαλάκια Sephora στα οποία αδειάζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα έτσι ώστε να πάρεις μαζί σου την ποσότητα που χρειάζεσαι ακριβώς, ειδικά αν μιλάμε για τριήμερα στο νησί. Είναι δε, τόσο value for money που μπορείς να πάρεις όσα μικροσκοπικά τέτοια μπουκαλάκια θέλεις! Kit Weekend Collection,€6.95, Sephora.

 

 

Στις διακοπές θέλω όλα να γίνονται απλά. Επίσης, στις διακοπές κάποιες φορές βάζω αδιάβροχη μάσκαρα στη θάλασσα. Yeap! Αυτοί οι πλενόμενοι δίσκοι (Makeup Eraser Reusable Makeup Removable Pads, €20.95, Sephora) φαιρούν ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα ενώ η συσκευασία περιέχει και διχτάκι έτσι ώστε να μπορείς να τα μεταφέρεις και πίσω στο σπίτι με ασφάλεια.

 

 

 

Το να φύγω χωρίς να πάρω μαζί μου dry shampoo μου δημιουργεί τουλάχιστον ανασφάλεια! Το Klorane έρχεται σε travel size (€3.20) και στο νησί το χρησιμοποιώ κυρίως στα φραντζάκια μου προκειμένου να τους δώσω φόρμα και την κίνηση που θέλω.

Αφήνω πάντα τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά αλλά στα ταξίδια δεν είμαι μόνη μου, οπότε ως η beauty editor της παρέας φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου ένα σεσουάρ σε travel size ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο. GHD Travel Hairdryer, €69.00.

Οι διακοπές είναι η καλύτερη αφορμή για μάσκες και self pampering. Αγαπώ αυτό το σετ της Korres που περιέχει μέσα όλες τις μάσκες καθαρισμού και ενυδάτωσης που σε συνδυασμό με τις διακοπές θα μου δώσουν διπλά ξεκούραστη όψη! Korres Set Λάμψης Μάσκες, Scrub Προσώπου και Μάσκα Ματιών, €8.45

Στις διακοπές μου δεν πολυβάφομαι αλλά θα βάλω οπωσδήποτε μάσκαρα, λίγο ρουζ στα μάγουλα και ίσως και σαν σκιά και highlighter. Α! Και bronzer για να ενισχύσω την ηλιοκαμμένη όψη που θα μου δώσουν οι ατελείωτες ώρες στη θάλασσα. Όλα αυτά τα βρήκα, τα έχω και θα τα πάρω μαζί μου χάρη στο σετ ταξιδίου της The Balm, €36.50, που θα βρεις αποκλειστικά στην Make Me Up.

Μπορεί το αντηλιακό αυτού του kit να μην μου είναι αρκετό (στην παρέα μου όλοι περιμένουν από εμένα αντηλιακά!) αλλά το υπόλοιπο σετ, δηλαδή το αφρόλουτρο, το after sun και το mist που μπορείς να το βάλεις και κάτω από τον ήλιο είναι best thing και έχει τέλεια μυρωδιά! Nuxe Sun Discovery Set, €14.20.

 

Read More

And More