Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές στη Νάξο με τα παιδιά της και η έκπληξη που την χαροποίησε! [pics,video]

Η Σίσσυ Χρηστίδου, από τα μέσα Ιουλίου, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια χαλαρώνει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

Για αρχή, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο σπα, βουτιές στις εντυπωσιακές πισίνες του, μπάνιο στα καταγάλανα νερά τη θάλασσας και βόλτες με τα παιδιά της. Στη συνέχεια, μαζί με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ βρέθηκε στην Χαλκιδική, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν για λίγες μέρες την Πάρο.

Αυτές τις μέρες, η παρουσιάστρια με τους γιους της βρίσκονται στην όμορφη Νάξο και περνούν όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα. Η παρουσιάστρια του Open Beyond, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις ξέγνοιαστες διακοπές τους.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” μας έδειξε πώς ξυπνάει τα πρωινό στο κυκλαδίτικο νησί, αλλά και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας στην οποία έκανε τις βουτιές της μαζί με τα αγόρια της. Ακόμα, δεν δίστασε να μας δείξει την εντυπωσιακή πισίνα που διαθέτει το πολυτελές σπίτι όπου διαμένει και στην οποία απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της φορώντας το μαγιό της, ενώ μας έδωσε μια γεύση από το πάρτι γενεθλίων που παρευρέθηκε.

Ωστόσο, αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν η έκπληξη που της έκανε ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε ως τη Νάξο για να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο δημοσιογράφος πραγματοποίησε αυτή τη σύντομη απόδραση και έκανε την Σίσσυ να χαρεί πολύ.

Δες τις αναρτήσεις της:

Αναμένουμε τις επόμενες αναρτήσεις της Σίσσυς από τις κοινές διακοπές της με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Read More

And More