Γιώργος Σαμπάνης: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό video clip για το τραγούδι «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα»!

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει μορφή στο «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» με ένα καθηλωτικό video clip. Το «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» είναι το καινούργιο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά «Παράξενα Δεμένοι» του πιο ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού της γενιάς του.

Η ευρεία αποδοχή κάθε εγχειρήματος του Γιώργου Σαμπάνη είχε αποτέλεσμα το “Παράξενα Δεμένοι” να διανύσει συνολικά τρεις εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων δίσκων στην ελληνική αγορά, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart. Τους στίχους υπέγραψε η Ελεάνα Βραχάλη και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Soumka, μόνιμοι συνοδοιπόροι του δημοφιλούς καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, με αφορμή το στίχο «είδα τα χρώματα σε κάθε σου πλευρά σκοτεινή» του πρόσφατου και πολύ επιτυχημένου single «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα», ξετυλίγεται στο video clip μια ιστορία θεραπείας και ίασης, μια διαδρομή προς το φως, με πρωταγωνιστές τέσσερις ανθρώπους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους από σύγχρονες νευρώσεις. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Jimi Drosinos («Μπορείς Και Χειρότερα»).

Read More

And More