Θεοδώρα: Οι ξέφρενες διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της στην Κωνσταντινούπολη! [pics]

Διακοπές στην Κωνσταντινούπολη έκανε η πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας, Θεοδώρα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, αλλά και πολύ καλούς φίλους. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Secret, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αν και είναι φειδωλή στις δημοσιεύσεις της στα social media που αφορούν την προσωπική της ζωή, αυτή την φορά θέλησε να μοιραστεί τις ομορφιές της πόλης μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Θεοδώρα επισκέφτηκε την Αγία Σοφία, έκανε βόλτα με σκάφος στο Βόσπορο ενώ για τη διασκέδασή της επέλεξε τα πιο in μαγαζιά της Κωνσταντινούπολης, όπου το γλέντησε με τη ψυχή της, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες.

Η όμορφη κόρη του τέως βασιλιά άφησε πίσω της… το κλασσικό look της πριγκίπισσας και με πιο χαλαρή διάθεση έκανε τις πιο σέξι εμφανίσεις που έχουμε δει ως σήμερα. Μίνι φορέματα, ντεκολτέ, διαφάνειες και μικροσκοπικές φούστες ήταν τα ρούχα που επέλεξε να πάρει μαζί γι’ αυτό το ταξίδι.

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε της πόζα, η Θεοδώρα δείχνει πιο χαρούμενη και ξέγνοιαστη από ποτέ και δεν προσέχει πως να στηθεί, αντιθέτως ποζάρει αυθόρμητα μαζί με τις καλύτερες της φίλες. Εκτός από τις σέξι εμφανίσεις, η ίδια δημοσιεύει συνεχώς τρυφερές φωτογραφίες με τον μέλλοντα σύζυγό της, καθώς πλέον δεν θέλει να κρύβει το πόσο ερωτευμένη είναι! Εκείνος βρίσκεται πάντα δίπλα της, την αγκαλιάζει και δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο.

Η Θεοδώρα φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Read More

And More