Χριστίνα Μπόμπα – Χάρης Βαρθακούρης: Επιτέλους… γνωρίστηκαν! [pics]

Έναν μικρό σάλο σε τηλεοπτικές εκπομπές και sites προκάλεσε πριν μερικές μέρες ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μέσα από το παιχνίδι Globetrotters έδειξε να μη γνωρίζει ποια είναι η… Χριστίνα Μπόμπα! Βέβαια, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος μετά από λίγες μέρες στα social media ήξερε ποια είναι η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο δεν γνώριζε το όνομά της. Από την άλλη, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Χριστίνα για τον τραγουδιστή, εκείνη χωρίς ίχνος κόμπλεξ, απάντησε: “Προφανώς δεν με ήξερε ο άνθρωπος! Εννοείται πως και αυτό λογικό είναι!”

Η μεγάλη στιγμή όμως… έφτασε! Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Χριστίνα Μπόμπα συστήθηκαν και επίσημα! Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια του The Voice αμέσως μετά το fashion party των MiRo, βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας… για να ακούσει live τον γνωστό καλλιτέχνη!

Το στιγμιότυπο της γνωριμίας τους δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα, στα Instagram Stories της, ενώ λίγο αργότερα φωτογραφία ανέβασε και ο Χάρης Βαρθακούρης, με την εξής λεζάντα: ΛΥΣΣΑΞΤΕΕΕΕ!! Η Μπόμπα μου κι εγώ! Ήρθε το κορίτσι μου να με ακούσει”.

Τι γνώμη έχει η Αντελίνα και ο Σάκης γι’ αυτό;

Read More

And More