Μαντώ Γαστεράτου: Το εντυπωσιακό baby shower που έκανε λίγο πριν γίνει μανούλα! [pics]

Τα τελευταία χρόνια, μια νέα μόδα έχει εδραιωθεί και στη χώρα μας, η γνωστή απ’ τις Χολιγουντιανές ταινίες διοργάνωση ενός baby shower. Τι είναι αυτό; Ένα πάρτι, το οποίο προετοιμάζουν εξ’ ολοκλήρου οι φίλες της μέλλουσας μαμάς «λούζοντάς την» με δώρα για το μωρό που περιμένει! Εξού και το baby και το shower!

Ανάμεσα σε αυτές τις μαμάδες βρίσκονται πολλές διάσημες Ελληνίδας, που λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους το μωράκι τους, διοργάνωσαν εντυπωσιακά baby shower party, δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφίες από αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμό στα social media.

Ένα τέτοιο πάρτι, λοιπόν, διοργάνωσε η Μαντώ Γαστεράτου στο σπίτι της, το βράδυ της Κυριακής. Η παρουσιάστρια, η οποία παρόλο που βρίσκεται μια ανάσα πριν υποδεχτεί τον… πελαργό συνεχίζει να εμφανίζεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, υποδέχτηκε τους αγαπημένους της φίλους και γιόρτασε μαζί τους τον ερχομό του γιου της.

Το σαλόνι ήταν γεμάτο μπαλόνια σε μπλε, λευκά και χρυσά μπαλόνια, ενώ το θέμα του πάρτι ήταν το ελαφαντάκι. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν γλυκές λαχταριστές λιχουδιές και γευστικά ροφήματα που υπήρχαν σε αφθονία, ενώ είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους για το μωράκι που έρχεται σε ένα βιβλίο ειδικά φτιαγμένο για τον λόγο αυτό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι τίμησαν την Μαντώ και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, με την παρουσία τους δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν στα social media τις φωτογραφίες από το “Madara’s Baby Shower” , όπως ήταν ο τίτλος του, δίνοντάς μας μια γεύση από όλα όσα έζησαν.

Μεταξύ άλλων, εκεί ήταν και η κουμπάρα του ζευγαριού, Μπάνια Αντωνοπούλου, με τον σύντροφό της, Άκης Δρούγκας.

Δες τις φωτογραφίες:

Με το καλό Μαντώ!

Read More

And More