Μπέττυ Μαγγίρα: Ποζάρει στην αγκαλιά του Άι Βασίλη και αποκαλύπτει τι του ζήτησε!

Η Μπέττυ Μαγγίρα αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην εβδομαδιαία σειρά του Alpha “Σπίτι είναι…” μαζί με άλλους σπουδαίους συναδέλφους της. Το όνομά της μπορεί να ακούστηκε στα μέσα του φθινοπώρου για τον νέο κύκλο του “My Style Rocks“, που παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, όμως ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η γνωστή ηθοποιός και perfomer φροντίζει να εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή της ημέρας της και να την περνά με τον πιο παραγωγικό τρόπο μαζί με την οικογένειά της. Ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης και οι δύο κόρες τους, Ανδριάνα και Καλλινίκη αποτελούν την κινητήριος δύναμή της.

Η ίδια λατρεύει να κάνει πράγματα μαζί τους, κάποια από τα οποία μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Πριν λίγες ώρες, η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που θα σε κάνει να… λιώσεις! Η ηθοποιός γίνεται και πάλι μαζί, ποζάρει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη και αποκαλύπτει τι του ζήτησε:

“Στα Τρίκαλα τον βρήκα .. την Άρτα και τα Γιάννενα του ζήτησα!!! Santa Baby I want a yacht and really that’s not a lot…..”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Ο ενθουσιασμός της Μπέττυ Μαγγίρα δεν κρύβεται!

Read More

And More