Αυτά τα δώρα κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ αλλά δείχνουν πολύ ακριβότερα!

Τα δώρα που έχω να αγοράσω για τους αγαπημένους μου είναι πάντα το σημαντικότερο task της χρονιάς: αυτοί οι αγαπημένοι είναι πολλοί και άρα το budget μοιράζεται. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι τα δώρα που φτάνουν στα χέρια των αγαπημένων μου τους απογοητεύουν. Το αντίθετο!

Είμαι αυτή η πολύ εκπαιδευμένη beauty editor που ξέρω πού ακριβώς να ψάξω και τι να αγοράσω κάθε φορά. Ακόμη και την φορά εκείνη που το budget μπορεί να αγγίζει τα 20 ευρώ! Στο www.makemeup.gr θα εντοπίσεις άπειρα beauty gadget και δώρα που έχουν τέλειο packaging, τέλεια μυρωδιά, φανταστική απόδοση και άρα θα μπορούσαν να κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι στην πραγματικότητα κοστίζουν. Παρακάτω, συγκέντρωσα τα αγαπημένα μου! Και κάτι ακόμη: κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού αν δεν σου αρέσει η πολυκοσμία που επικρατεί στα μαγαζιά αυτές τις μέρες. Και φυσικά, τα προϊόντα φτάνουν και στην πόρτα του σπιτιού σου!

Σκουφάκι για τα μαλλιά από μετάξι, Palm Power Hair wrap by Coconut Lane, €16.00

Αυτό το σκουφάκι για τα μαλλιά είναι το τέλειο δώρο για την φίλη σου που α) έχει αδυναμία στα υπέροχα και λαμπερά μαλλιά και β) είναι instagrammer. Πώς λειτουργεί; Μπορείς να τυλίξεις με αυτό τα βρεγμένα σου μαλλιά και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά όπως οι Γαλλίδες, μπορείς να το φοράς πριν τον ύπνο για να γλιτώνεις την τριβή των μαλλιών σου με το μαξιλάρι και μπορείς να βάλεις τη μάσκα μαλλιών σου και να αφήσεις μέσα στο σκουφάκι να αναπτυχθεί θερμοκρασία για να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσουν τα ευεργετικά συστατικά σε μεγαλύτερο βάθος. Και φυσικά, όσο κάνεις όλα αυτά, να μην ξεχνάς να τραβάς selfie!

Σετ τεσσάρων πινέλων Moda Rose Complete Kit της Royal Brush & Langnickel, Moda, €19.99

Είναι ίσως το τελειότερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις σε οποιαδήποτε φίλη σου και στον εαυτό σου! Γιατί αυτό το σετ πινέλων εκτός του ότι είναι πολύ πρακτικό (περιέχει και θήκη για να τα έχεις πάντα μαζί σου) είναι και πολύ εντυπωσιακό αφού τα χρώματα και η λαβή τους τραβούν όλα τα βλέμματα!

Αρωματικό λάδι Belladonna της Mor, €18.70

Για την φίλη σου που είναι συνεχώς on the go ή που ταξιδεύει και αγαπά και τα αρώματα, αυτό εδώ το δώρο θα την ενθουσιάσει γιατί συνδυάζει και τα δύο και χωρά ακόμη και στο πιο μικροσκοπικό clutch bag. Ζεστό, τρυφερό και sexy ταυτόχρονα!

Σετ με 3 Vegan Lip Balm με άρωμα Φράουλα,Κεράσι ,Marshmallow από την Inuwet, €14.99

Αυτό το τέλειο σετ είναι ιδανικό για την… “κραγιονού” φίλη σου που πάντα φοράει κάτι στα χείλη της. Πρόκειται για τρία lip balm με τρεις διαφορετικές γεύσεις και αυτό το τέλειο packaging από το γαλλικό brand Inuwet. Μια ακόμη πολύ καλή ιδέα είναι να τα κάνεις split σε τρεις φίλες σου αντί σε μία!

 

Ενυδατική μάσκα καρύδας για το πρόσωπο από την Inuwet, €5.95

Όλες έχουμε μια skincare addict φίλη (στην περίπτωση των δικών μου φιλενάδων αυτή είμαι εγώ!) που θα λατρέψει αυτή τη μάσκα προσώπου. Ή, μάλλον, όλες θα λατρέψουν αυτή τη μάσκα προσώπου η οποία κοστίζει μόλις €5.95 και άρα μπορείς να την κάνεις δώρο σε περισσότερες από μια φίλες σου!

Νεσεσέρ floral neon από την Coconut Lane, €16.50

Αυτό το νεσεσέρ έχει το τέλειο print και το απόλυτα σωστό μέγεθος ώστε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Στο www.makemeup.gr θα ανακαλύψεις πολλά, πολλά ακόμη prints!

Flower Lip Balm Strawberry by Inuwet, €14.95

Είναι ένα από τα προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2019 και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη θα πρέπει να το κάνεις asap! Μπορεί να είναι διάφανο αλλά αφήνει στα χείλη ένα χρώμα σαν να είναι… ζουμερά και φρεσκοφιλημένα.

Αναβράζουσα πλάκα μπάνιου με άρωμα καρπούζι από την Inuwet, €11.00

Το τέλειο δώρο για την φίλη σου που έχει περάσει μια ολόκληρη χρονιά υπό πίεση και θέλει να απολαύσει αυτές τις μέρες κάνοντας χαλαρωτικά αφρόλουτρα. Αυτό που βλέπεις εδώ, λοιπόν, δεν είναι σοκολάτα αλλά αναβράζουσα πλάκα μπάνιου με υπέροχη μυρωδιά καρπουζιού. Πώς χρησιμοποιείται; Γεμίζεις την μπανιέρα σου, τη σπας σε μικρά κομμάτια και αυτή κάνει την δουλειά της. Μια μπάρα καλύπτει 4-5 μπάνια.

Ανακάλυψε πολλά περισσότερα προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα και νύχια στο www.makemeup.gr

 

Read More

And More