Εβελίνα Παπούλια: Βόλτα με την κόρη της, Αφροδίτη, στην καρδιά της Αθήνας! [pics]

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου! Η 20χρονη κόρη της ηθοποιού μένει μόνιμα στο εξωτερικό εδώ και περίπου δύο χρονιά, αφού σπουδάζει στην Αγγλία και έτσι τον περισσότερο καιρό είναι μακριά από την οικογένειά της. Μαμά και κόρη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση, με την μία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μπορεί τα χιλιόμετρα να είναι πολλά και η απόσταση μεγάλη, όμως οι δυο τους επικοινωνούν καθημερινά, ενώ όποτε μπορούν μπαίνουν στο αεροπλάνο και η μία επισκέπτεται την άλλη.

Το 2019 ήταν μια καλή χρονιά και για τις δύο γυναίκες, αφού από τη μία η Εβελίνα Παπούλια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και έκανε μια καινούργια στη σειρά “Σπίτι είναι…”, ενώ η Αφροδίτη Λιάντου είδε τα τραγούδια της “How it goes” και “Fly me away” να γίνονται video clips και να συγκεντρώνουν πολλά views στο youtube. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια λατρεύει τη μουσική, κάνοντας τα πρώτα βήματά της στο χώρο, με την γνωστή ηθοποιό να είναι μια περήφανη μαμά!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εβελίνα Παπούλια μαζί με την μονάκριβή της, Αφροδίτη Λιάντου, κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας. Με casual look, χωρίς μακιγιάζ και έχοντας στην παρέα τους μια φίλη της 20χρονης τραγουδίστριας απόλαυσαν τον περίπατό τους και έκαναν τις αγορές τους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More