Πέθανε ο ιδρυτής της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, Γιώργος Μουστάκας

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών ο Γιώργος Μουστάκας, ιδρυτής της πασίγνωστης αλυσίδας παιχνιδιών. Ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας Γεώργιος Μουστάκας, υπήρξε από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11:00, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι (Κηφισιά).

Tα καταστήματα Μουστάκας το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά από τις 09.00 έως τις 12.00.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι το 2011, διετέλεσε 18 χρόνια Πρόεδρος, 6 χρόνια Γραμματέας του ΣΕΒΠΠΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιχνιδιών και Παιδικών Αμαξών) και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους φίλους.

Πηγή Newsit.gr

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164